Anmeldelse av Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er blitt en ny favoritt i nattbordskuffen til Mari (26). Les hennes anmeldelse her.

Sponset: Mari er 26 år og bor i Oslo. Hun har litt tidligere erfaring med sexleketøy, men har fått teste bestselgeren og kundefavoritten Womanizer Liberty gratis i bytte mot en ærlig tilbakemelding om produktet.

– Orgasme på et par minutter

Førsteinntrykket av Womanizer Liberty Rosa var veldig bra. Designet på esken var veldig diskré og sommerlig, og så var rosafargen på selve Womanizer veldig shiny og fin. Synes også det var praktisk med dekselet som følger med, for man kan egentlig ikke se at det er et sexleketøy. Så denne kan trygt ligge fremme uten at resten av kollektivet ser hva det er! Den er såpass liten at den er fin å ha med seg hvis man skal på ferie også.

Womanizer var helt ulik de vibratorene jeg har prøvd før, denne «sutter» på en måte, istedenfor å vibrere (litt vanskelig å forklare.) Det var litt uvant i starten, men etter å ha prøvd meg litt frem, ble det virkelig suksess!

Det tok kun et par minutter før jeg fikk orgasme.

Womanizer Liberty hånd på seng.jpg

– 6 forskjellige vibrasjonsmønstre

Den hadde 6 forskjellige vibrasjonsmønstre. Min favoritt var nummer 3 og 4, likte veldig godt at man kunne bytte litt på. Starte lavt, og gå enda et program opp når orgasmen nærmet seg. Knappene var også veldig enkle å styre.

Jeg føler jeg fikk en annen type orgasme enn det jeg har fått før,
også gikk det latterlig fort.

Så det var egentlig ganske gøy å oppleve. Jeg brukte den til og med en dag før jeg skulle på jobb, og fy dæven for en bra start på dagen jeg fikk! Jeg trengte ikke kaffe for å kvikne til den morgenen, for å si det sånn, så det var gøy. Gjett om denne kommer til å bli godt brukt fremover!

Hvis jeg skal beskrive Womanizer Liberty med en setning så er det:

Nattbordskuffens nye favoritt!