Anmeldelse av Womanizer Duo

Les Eline sin hyllest av Womanizer Duo! Her ble det Halleluja-stemning på høyt nivå.

Sponset/reklame: Eline er 29 år og kommer fra Oslo. Hun meldte seg frivillig til å bli produkttester for Kondomeriet og mottok en Womanizer Duo. Dette er hennes ærlige tilbakemelding om leketøyet.

– Forelsket ved første blikk 

Pling-pling, der kom SMS’n vi har ventet på. Pakka fra kondomeriet er klar for henting på posten. Jeg sendte med en gang melding til mannen og ba han svinge innom på vei hjem fra jobb. Så var den endelig her, pakket diskret inn i en kjedelig brun pappeske, men så, der er herligheten. Pakket inn i en fantastisk  lilla og litt grå eske. Womanizer – the original – DUO. Det var ikke jeg som åpnet pakken. Det var min kjære mann. Han har ventet på denne pakken en heeel dag. Ja, det tok ikke lang tid før herligheten dukket opp på posten. Som han gleder seg! 

Denna var svæær, men så fin farge-burgunder. Og den kan pakkes ned i en delikat, svart pose med fine gullsmykker. Jeg er forelsket allerede.

Jeg må si at vi begge har store forventninger til denne. Jeg har en stor kjærlighet for womanizer. Jeg visste ikke hva en ordentlig orgasme var, før jeg ble tipset om den. Det viste seg at jeg aldri har opplevd en så intens orgasme før. Og ja, jeg kunne få fontene-orgasme jeg også!

Jeg putter lekkerbisken i laderen. Ingen ting som må stikkes inn – heldigvis. Her har jeg brent meg på en annen lekkerbisk og knekt laderen. På denne er det en lader via magnet. Stemmingen begynner allerede å bygge seg opp.

Heldigvis tok det ikke lang tid før lekkerbisken var ferdig, og klar for å ta meg med storm.

Skrur den på med en knapp på baksiden. Den virker bare ved hudkontakt, og den lager ikke mye lyd. Perfekt og diskre. Vi sleit faktisk litt i starten med å finne riktig posisjon på den. Men etter hvert som vi fikk prøvd den ut og blitt litt kjent med den funka den ikke så verst. Den gjorde det den skulle, men var liksom ikke helt fornøyd så den må prøves igjen, på egenhånd for å bli ordentlig kjent.

– Ristet i kroppen og så stjerner

Andre forsøk, denne gang helt alene. Kjenner forventingene allerede da jeg er på vei hjem. Fyrer i gang anlegget så fort jeg kommer hjem og legger meg i senga, her skal ingen naboer høre meg. Takk gud for at jeg satte på musikken, for detta ble høylytt…

Nå som jeg fikk prøve meg frem alene uten forstyrelser, var dette noe av det beste jeg har opplevd. Jeg kom ikke langt opp på skalaen over de tolv forskjellige vibrasjonene før det ristet i kroppen og stjernene blinka rundt meg. Spruten stod og hadde det ikke vært for musikken hadde skrikene mine blitt hørt på en mils avstand.

Dette var noe av det beste,
nei, det beste
jeg har opplevd noen gang.

Nå vet jeg hvordan den skal brukes, for selv om Womanizer Duo’n funka alene må den jo være enda bedre som foreplay og avslutte med the real thing.

– lengste og mest intense orgasmen

Tredje forsøk. To night’s the night, I’m going to heaven.
Og om jeg gjorde. Først fikk jeg forklart og vist akkurat hvordan jeg ville ha den. Vi fant samme hastighet på vibrasjonene som jeg hadde brukt alene og kjørte på. Plutselig trykket mannen på enda en høyere hastighet, jeg måtte bite i puta for å ikke vekke hele nabolaget. Jeg så både engler og stjerner om hverandre, I’m in heaven!

Womanizer Duo er det beste sexleketøyet jeg noen gang har vært borti. Den originale Womanizeren med sin vakuum liknende funksjon, er helt super den, men når du i tillegg får med g-punkt stimulering som i Duoen. Da snakker vi en heftig kombinasjon. For meg så finnes det ikke noe som kan måle seg med den. Var litt skeptisk i starten til hvordan dette ville fungere, for har alltid likt en stimulering av gangen, men nå… Ja takk begge deler. Og det får man med Womanizer Duo.

Jeg fikk min lengste og mest intense orgasme noen gang med hjelp av dette lekre smykke av et leketøy. Uten noe jobb fra verken meg eller mannen. Ingen støle, slitene hender. Duen gjør all jobb for deg.

– Beste vi noensinne har prøvd 

For oss er dette det beste vi noen gang har prøvd, og for dere som er usikre på om dette er noe for dere. PRØV DEN, dere kommer ikke til å angre. Jeg er fornøyd, mannen er fornøyd. Nydelig klitoris stimulering og for en g-punkt massasje! Du slipper også å bekymre deg for flaue øyeblikk hvis du ikke bor alene, den er veldig stillegående og begynner ikke før den er i kontakt med huden og slår seg også av med engang den ikke er i kontakt med huden. Knappene er lett tilgjengelig til både klitoris delen og g-punkt delen.

Rett og slett det beste produktet på markedet vil jeg tørre å påstå og anbefaler den på det sterkeste, alene og sammen med partner.