Anmeldelse av We-Vibe Vector prostatavibrator

Les "Hardingen" sin kjærleikhistorie om Vector prostatavibrator fra We-Vibe.

Sponset/reklame: "Hardingen" er 47 år fra Hordaland. Han har skrevet denne anmeldelsen i bytte mot et gratis produkt. 

«Ein kjærleikhistorie»

We-Vibe Vector er ein vibrator for prostata. Altså ein leike meint for menn, men som med alt anna som vibrerer og har form, dei fleste lett kan førestille seg bruken av, tipper eg denne passer like bra for kvinner som for menn. Eg meldte meg på som frivillig prøvekanin, i bytte mot ein anmeldelse av produktet og pakke i posten.

Sjeldan har eg gleda meg slik for ein pakke frå posten. Parfymerte brev eller kopier av feriebilder på papir blir fort gløymt, når spørsmålet er «kva er det morosamaste du har fått i posten?»

Pakken eg skreiv ut frå post i butikk, var grå. Inni låg det er ein typisk pakke med ein elektronisk duppedings inni, samt veldig mange små eingongsposar med både glidekrem, orgasmekrem og desinfeksjonsmiddel. Slike ting som er morosame å ha for handa, når ein skal legge seg ned og leike med seg sjølv.

Sjølve Mr. Vector, er mørkeblå, har glatt, vasstett overflate, med to små pinnar på ein kvist. På baksida, er det to små metallpunkt i klassisk,moderne design. Den ser faktisk litt classy ut. Og det er ingen dum ting å ha seg på classy vis.

Metallpunktet er ladepunktet til USB-kabelen som følger med. Vector treng energi som oss andre, og det bruker han 90 minutter på å fikse. Ventetida kan til tider være lang, men då kan ein jo bruke tida til å skrive litt mens ein venter. Eller lage seg ein kopp te, ta seg ein dusj, barbere hår og gjere seg flid før leiken begynner.

Eg vil tippe at menn som har betre erfaring (enn meg), kan eit par triks frå den boka eg aldri fann på biblioteket. Likevel, eg er heller ikkje heilt uerfaren med å stikke ting opp i tra-la-la`en. Tidlegare har eg prøvd både dildo, vibratorar, pluggar i ulike størrelsar og variantar, samt min eigen og andre fingrar. Eg har aldri kjent på følelsen av å ha ekte kjøtt, blod og muskel inn dit, men enn så lenge, har eg funnet meg eit nytt leiketøy som ein veldig fin erstatning. Dessutan har eg jo funnet meg ei fantastisk jente, som gleder seg over at eg kan glede meg når eg er aleine.

Mr. Vector er ein liten mann, men eg skal begynne å tru på kvinner som fortel meg at størrelse ikkje betyr noko, så lenge ein kan bruke den. Vector kjem nemleg med både egen fjernkontroll, samt ein app ein kan laste ned, og som via bluetooth kan operere via telefonen. Veldig smart og hendig.

Den er programmert med 10 ulike settingar, men for dei som har lyst å være kreative, kan lage og lagre sine egne versjonar. Det er som vanleg berre fantasien som set grenser. Mr. Vector kan hjelpe deg å pushe dei litt, for gjev du han tid, gjer han det han kan, for at du skal ha det godt. Dessutan kan han bøyest og bendest, slik at også du kan finne din passform.

Overraskelsene er mange. Ein ting er det høge kvaliteten av teknikk involvert, og alt ein kan eksperimentere med. Eg ser nok for meg at eg kan overlate fjernkontrollen til kjæresten min og la ho bestemme.

Den vakreste overrakslensen og som eg finn veldig morsom, er at det går fint an å gå seg ein tur med den inni seg. Plutselig åpner det seg eit hav av muligheter, der ein kan gå på bølgene. Eller hoppe, springe, sykle, svømme, danse, pule.

Olja inn rumpehullet og penishodet med orgasmekrem. Masserte på dei mest ømme punkta, før eg stakk fingeren inn og dytta litt krem rundt lenger inn mens eg utvida veggene med øm massasje. Slik at Mr. Vector kunne smyge seg inn i varmen igjen. Appen var on, ein svak during fyllte mitt underliv. Eg låg ei stund og prøvde ut ulike program. Prøvde også å lage min egen, men fann ut at det hadde eg ikkje tid til. Fann til slutt ein eg trivdes med, og brukte resten av tida til å finne meg ein god rytme med hastigheten som passa meg der og då.

Det er jo litt vanskeleg å bruke telefonen når fingertuppane blir full i olje, etter kvar gong ein dreg seg i pikken. Sjølvsagt treng du ikkje ha olje på pikken, men det er litt vanskeleg likevel, for olje på pikken er jo ufatteleg godt. Derfor er det i slike intense stunder, det er fint å ha ein liten, hendig fjernkontroll ved sidan av seg, med knappar av gummi, som fungerer perfekt saman med olje.

Med fjernkontrollen i venstre, konstant press i underlivet, som vanlegvis venstre langfinger tar seg av, tok høgrehanda seg av sin faste stilling. Saman med Mr. Vector, var vi eit arbeidslag som tok jobben seriøst. Eg bukta underlivet best eg kunne. Sidan erfaringa og gleden av å ha den i meg å gå , fann eg ut at eg ville være akrobatisk. Eg tok sit-ups, armhevingar, hoppa rundt, prøvde spagaten så langt eg kunne, låg med beina i taket, samtidig som eg med jevne, små drag, heldt pikken i stå hevd. Eg koste ræva av meg.

Eg blei jo til slutt litt sliten av å ha sex i så mange rare stillingar, eg la meg ned på rygg, slik eg vanlegvis pleier å ligge når eg onanerer. Denne gongen var det ganske digg å ligge med knærne oppe, sprikande. Gjerne slik at eg kunne spenne ifrå og stå i bru.

Det gjorde eg når eg kom. Herregud som eg kom. Normalt kjenner eg orgasmen i pikken, pungen og ping-pongen, men denne gongen rista eg i underlivet, på ein måte som eg aldri kan huske å opplevd.

Bortsett frå ein gong, men om det var sånn, hugsar eg ikkje. Eg hugsar berre at det var deilig, men om det var like deilig som denne gongen, kan eg ikkje garantere. Vibratoren rusa motoren som om den hadde første gear og full gass på begge pinner. Programmet var «wave», som jo er beskrivande.

Eg gjekk på bølgene igjen, berre at eg sto i bru og spruta meg sjølv langt opp mot haka. Ladningen var overraskende stor til meg å være, det samme var kraften ut av raketten.

No er Mr. Vector klar for ny omgang. Eg er usikker på om eg er det, men eg klarer ikkje dy meg. Eg har så lyst på fleire fantastiske orgasmer. Eg kan nesten ikkje vente med å prøve den saman med min kjæreste. Eg gleder meg til fortsetjinga av mitt framtidige, fantastiske forhold med min nye elsker, Mr. Vector. Eg elsker deg!