Anmeldelse av Tango Cortina rabbitvibrator

Silje (39) har tidligere erfaring med rabbitvibrator, men ikke latt seg imponere. Vil Tango Cortina gjøre susen?

Sponset: Silje (39) har fått teste Tango Cortina rabbitvibrator gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet.

Cortina likner andre rabbitvibratorer, med de klassiske ørene og klitorisvibratoren. Denne er i en nydelig lillafarge og herlig glatt silikon som absolutt inviterer til lek. Den lades raskt og enkelt via magnetisk ladepunkt, og så er det bare å nyte.

For fy søren, denne gjør jobben!

121102-Tango-CORTINA-RABBITVIBRATOR3.jpg

Jeg har hatt flere vibratorer tidligere, også rabbit-varianten. Med litt blandet erfaringer fra tidligere, så var jeg veldig spent på om Cortina ville imponere. Jeg fikk en anelse om hva som ventet meg allerede da jeg skrudde den på første gang, og kjente vibrasjonene mot fingertuppene. Det skapte forventninger for å si det sånn.

Vibratoren er enkel å bruke, og styres lett av to knapper. Disse sitter lett tilgjengelig og gjør det enkelt å bytte mellom de ulike vibrasjonsnivåene og programmene. Den har to motorer som begge kan styres hver for seg, en for skaftet og en for klitorisvibratoren. Her er det alt fra lett kilende vibrasjon, til skikkelig kraftig vibrasjon, i tillegg har den også ulike programmer.

121102-Tango-CORTINA-RABBITVIBRATOR21.jpg

Mulighetene er mange, og jeg kom meg ikke engang gjennom testing av de ulike programmene før den første orgasmen kom. For meg er ørene på denne magiske. De er akkurat passe myke, og legger seg som støpt rundt klitoris.

Det har blitt mange orgasmer med denne
godsaken,både alene og sammen med mannen.

Vanligvis bruker jeg litt tid på å oppnå orgasme, og det kan være utfordrende for mannen å få meg til å komme. Begge er ganske overrasket over hvor raskt jeg oppnår orgasmer med denne.

Cortina har gitt meg troen tilbake på rabbitvibratorer, og er anbefalt varmt til mine venninner. Den danket lett ut min forrige rabbitvibrator, og har seilt opp som ny favoritt. Hadde den vært badetett, da hadde den vært helt perfekt!

Terningkast: 5