Anmeldelse av Sir Richards prostatavibrator | Kondomeriet

Anmeldelse av Sir Richards prostatavibrator

Chris (40) har kun brukt sexleketøy på partneren. Denne gangen skulle han selv få prøve. Les om hans første møte med prostatavibratoren.

Sponset: Chris er 40 år. Han bor på Sørlandet med samboer og 3 barn. Nå har hatt fått tilsendt sitt første sexleketøy, prostatavibrator perineum Sir Richards gratis, i bytte mot en produktanmeldelse.

– Nytt terreng

Når man sitter og skummer gjennom eposten med reklamer og nyhetsbrev så var det en som skilte seg ut. Kondomeriet ville ha produkttestere. Tja, det er jo tydelig mange damer som tester ting, men har sett lite menn som gjør det, så hvorfor ikke bare prøve seg? Jammen fikk jeg bli med! Så kom forespørselen om jeg ville prøve en prostatavibrator… Min første tanke var «hva i alle dager har jeg gjort nå?» men så takket jeg ja og det kom fort en pakke i posten.

Min samboer syntes det var utrolig kult og hun gledet seg like mye som meg til å utforske denne lille saken.

Vibratoren som kom, har det litt lange navnet Prostatavibrator perineum Sir Richards. Men la ikke navnet hemme denne saken! Nå skal det også legges til at jeg aldri har prøvd noe slikt før, så dette var helt nytt terreng for meg!

– Oppladbar og vanntett

Mitt første inntrykk når jeg så selve esken, var at dette var kvalitet, og det inntrykket fulgte meg når jeg åpnet esken. Den var glatt, luktfri og føltes behagelig i hendene.

Det er første gang jeg har tenkt at
«ja, denne skal bli spennende å få opp i baken»,
og det pirret!

Jeg hadde lest litt i forkant på Kondomeriet sine sider om hvordan man bruker en slik en, så jeg var klar. Men først måtte den lades. Den medfølgende kabelen er noe som ligner på en jack-plugg (slike som hodetelefoner kobles til med) og i den andre enden en vanlig usb. Så da ble mobilladeren byttet ut med denne kabelen og jakten på hullet begynte. For ordens skyld, så snakker jeg her om hullet der pluggen skulle inn.

Den var ikke så synlig og det var ikke noe på eller i esken som forklarte hvor dette skulle kobles til. Så ser jeg at det er en liten fordypning ved funksjonsknappen så jeg dytter forsiktig pluggen inn. Det gikk veldig greit og den ladet. Et lite diskret lys viser ladestatusen. Nå skjønte jeg hvorfor ladehullet var så tildekket, for den er jo vanntett, denne lille røveren her.

– Gled veldig lett inn

Den var fort ladet opp, kvelden kom og det var på tide å prøve. Samboeren min ble med, og hun syntes det var forfriskende at jeg ville prøve noe slikt. Tror det tente oss begge ganske mye. Det tok ikke lang tid før stemningen var på plass og jeg var klar til å teste mine egne grenser og utforske meg selv litt. Hadde en dråpe glidemiddel på tuppen og den gled veldig lett inn og det var absolutt ikke ubehagelig, selv om det var nytt og annerledes.

Det var rett og slett deilig! Overraskende deilig!

– Dette var noe som virkelig traff!

Vibratoren er omtrent på størrelse med en litt tykk finger, og når man er i stemning, så glir den tydeligvis rett på plass. Man skjønner at det ligger et godt designarbeid bak utformingen på denne, for den satte seg rett ved et punkt jeg ikke var klar over at jeg hadde. Og det var før jeg hadde slått den på.

118491_prostatavibrator_SirRichards_Beskjært.jpg

Vibratoren hadde jeg kjent litt på før jeg førte den inn, men den var ikke på. Når første trykket på knappen var gjennomført så ble jeg vanvittig overrasket!

Den kilte og masserte noe jeg ikke var klar over kunne være så godt!

Den har tre trinn med vibrering i fast takt, og jeg økte fort til det kraftigste, for herlighet så sinnsykt deilig det ble! Og ekstra pirrende var det når man kjenner sæden begynner å renne ut ved hvert trykk! Samboeren min ble også veldig tent av dette, hun sa hun så tydelig at dette var noe som virkelig traff!

– Masserte området mellom anus og pungen

Når vibratoren var i gang, så begynte den i tillegg til å massere prostata også å massere området mellom anus og pungen. Det ga en veldig deilig og pirrende følelse, spesielt når man knep sammen beina med vibratoren på full guffe.

Nå kjente jeg at jeg ville prøve mer, så jeg prøvde de andre vibrasjonene. Her er det pulserende, økende og blandede mønstre. Det var også veldig godt, men jeg falt tilbake på full guffe på den faste. Samboeren min fikk også trykke litt og utforske samtidig og da tok det helt av!

Jeg har ikke kommet så mye og så lenge før!
Det var helt villt, rett og slett!

Jeg hadde ikke fått tatt den ut etter orgasmen før det kom nye spruter, for vibratoren stod enda på full guffe og herjet meg. Den følelsen av å bli melket så til de grader tom, den var ubeskrivelig god!

– Angrer på at jeg ikke har turt før

Etterpå så var den veldig enkel å vaske og lade klar til neste runde. Jeg angrer på de gangene jeg ikke har turt å handle noe slikt til meg selv før, for her har jeg gått glipp av noe stort!

Min klare oppfordring til mannfolk
der ute som vil glede seg selv; ikke vær redd for å prøve!

Denne er ikke så veldig dyr heller. Gi blaffen i stigmaer og fordommer og test dine egne grenser litt, så vil du oppleve en helt utrolig deilig opplevelse! Og ikke vær redd for å prøve den sammen med kona/samboeren eller partneren din. Vi har fått en skikkelig piff i hverdagen med dette.

Denne kommer til å bli flittig brukt fremover og jeg tror også jeg vil prøve flere ting. Skal jeg gi terningkast på denne, så blir det 5 av 6. Den får litt trekk for dårlig informasjon om hvordan man skal lade herligheten, men det er det eneste jeg kan trekke på den. Jeg digget denne!