Anmeldelse av penispumpe PDX Elite

Erik kommer med mange gode tips til hvordan man bør gå frem ved bruk av en penispumpe. Les hele opplevelsen med Penispumpen PDX Elite.

Sponset: Erik er 39 år og kommer fra Oslo. Han meldte seg frivillig til å teste et produkt for Kondomeriet, og fikk tilsendt penispumpe PDX Elite.

– Spennende

Førsteinntrykket av produktet er bra, en stilfull svart eske som lover trippel action. Squeezes, enlarges og vibrates står det, et skikkelig kinderegg med andre ord. Jeg åpner esken og finner to små flasker, først glidemiddel og den andre for å rense produktet etter bruk. I tillegg tre svarte penisringer med en indre diameter på 25, 32 og 38 millimeter før jeg tar opp selve penispumpen. Den ser ganske lik ut som på esken, men jeg legger merke til at linjalen skiller seg ut. Her er det oppgitt i både tommer og centimeter på den jeg fikk.

2stk AA batterier trengs for vibreringsfunksjonen så jeg finner et par fra skuffen hjemme, det følger ikke med i pakken. Det er mange år siden jeg prøvde en penispumpe sist og den var helt vanlig uten noe ekstra så det er spennende å skulle prøve noe mer avansert nå. PDX elite har en innvendig hylse med nupper så det er viktig å smøre hele penis godt inn med glidemiddel. Som mange mannfolk har jeg dorull strategisk tilgjengelig så jeg river av en liten stripe for å ha til å tørke av på etterpå.

– Ikke pump for mye

Så er man i gang. Noen penispumper har en trang inngang, men PDX elite har stor inngang så for å få det tett er det viktig å holde den godt ned til roten av penis. Å trimme kjønnshårene vil gjøre det enklere å holde det tett slik at pumpen klarer å skape og holde et undertrykk. Jeg titter ned for å se på linjalen og merker at det ikke er så lett å se tallene, men det går. Linjalen går til 20 centimeter, men i praksis er 16 centimeter maks for der er det hardplast. Så hvis du er over 16 centimeter bør du styre unna dette produktet.

Trikset med penispumper, i hvert fall for min del er å ikke pumpe for mye. Pumper du for mye så blir det bare ubehagelig og vondt. Pump slik at du får et lett og behagelig undertrykk og ekstra blod strømmer til penis, ikke pump så mye at du kunne ha puttet penis inn i en industriell støvsuger. Less is more. Det er en knapp på toppen av plastrøret for å slippe inn luft hvis du pumpet for mye og det fungerte fint.

 – Behagelig

Jeg føler et lett behag, men ikke i nærheten av noe som kan få meg til orgasme så jeg slår på vibreringen med vrideren på toppen. En deilig vibrering starter og den er trinnløs slik at man har alle intervaller mellom minimum og maksimum vibrering. Lar det gå noen minutter, behagelig, men ikke noe som kommer til få meg til orgasme. Så jeg snur pumpeballen til "masturbator stroker"-funksjonen og er forsiktig optimist.

Vil jeg nå finne en funksjon som klarer å ta meg til orgasme? Skuffelsen kom dessverre fort, hylsen klemmer seg litt rundt penis, men det i seg selv vil heller ikke klare å få meg til orgasme. Kåt og småfrustert grubler jeg på hva neste steg kan være for å oppnå orgasme.

 – Oppnådde orgasme

Hylsen har mange ringer og nupper, men det er ingen bevegelse slik at de gir begrenset stimulering. Tanken slår meg, hva med å bruke den som en fleshlight? Jeg trykker på knappen for å slippe luft inn/ut og deretter beveger den opp og ned. Ja, dette kan kanskje fungere, men det blir litt motstand på slutten på grunn av luften ikke har noe sted gå. Dermed holder jeg knappen inne og det fungerer vesentlig bedre, men det var litt tungvint. Isteden tar jeg av pumpeballen og dermed kan luft gå inn/ut den veien uten at jeg behøver å holde knappen inne, nå snakker vi. Litt upraktisk å bevege hele pumpen og med gummislangen dinglende frem og tilbake, men det går, omsider oppnådde jeg min etterlengtede orgasme.

– Gjorde en flott jobb

Over til vaskingen. Både den svarte toppen og hylsen kan enkelt tas fra plastrøret så vaskingen gikk lekende lett. Pumpen er vanntett så det er bare å skylle og vaske uten bekymringer, pluss at den kan tas med i dusjen hvis du ønsker å bruke den der.

For å oppsummere, som penispumpe så gjorde den en flott jobb og ga en fin variasjon fra enklere penispumper. Kombinert med de medfølgende penisringene har du et flott produkt hvis du trenger litt hjelp for å bli stiv og holde deg hard. Noe som nettopp det penispumper er til for, de hjelper deg å bli ordentlig stiv, og oppnå ditt fulle potensiale i både lengde og tykkelse. Ikke kjøp dette i håp om at du skal forstørre penis permanent. Denne fungerte også som en fleshlight, noe som var en fin bonus, selv om den var et stykke unna andre fleshlights jeg har prøvd.