Anmeldelse av parvibratoren We-Vibe Chorus

Xtine (28) og samboeren elsket parvibratoren We-Vibe Chorus. Les hennes anmeldelse her!

Sponset: Xtine er 28 år og bor med samboeren sin i Oslo. Hun har noe erfaring med bruk av sexleketøy alene og har den siste tiden trått over terskelen for bruk av sexleketøy sammen med sin partner. Hun har fått tilsendt We-Vibe Chorus gratis og skrevet om sin opplevelse med bruk av parvibratoren sammen med samboeren.

– Pen og smakfull innpakning

Førsteinntrykket av produktet var at den var pakket i en pen og smakfull innpakning. Synet av den u-formede vibratoren vekte straks nysgjerrigheten hos både meg og typen. Han fikk æren av å åpne.

Vi kjente litt på det, og jeg må si at vår nye lekekamerat var veldig god å ta på ved første berøring. Den er behagelig i hånden, er av godt materiale og ikke altfor hard. Det fulgte også med en fjernkontroll, noe typen spesielt ble glad for og raskt uttrykket et eieforhold til.

– Enkel og diskré lader

Vibratoren lades ved hjelp av USB, noe som gjør den lettvint å ha med seg. Det fulgte med et lite "hus" hvor vår nye Churos skal få bo. Når den er i "huset" som også fungerer som ladestasjon, kan man ikke ved første øyekast gjette hva dette er for noe.

Vi lo litt av at denne faktisk kunne stå fremme og lett tilgjengelig uten at eventuelt besøk av svigers raskt kunne bli pinlig. 

Jeg gjør meg også noen tanker om at denne beholderen er pen, diskret og enkel å ha med seg. Samt at leketøyet vil være enklere å bevare på en fin måte.

Det viste seg at leketøyet var fulladet da vi åpnet det, noe som også var en hyggelig overraskelse. At den var fulladet kunne man se ved at et lite hvitt lys lyste konstant fra beholderen da vi plugget den i. Vi testet noen av vibrasjonene på hånden, før vi la det til side for å nyte en finere middag. Vi så på hverandre med lekne blikk under hele middagen, og selv kunne jeg kjenne en lyst og spenning bygge seg opp. Sammen ble vi enige om å starte rolig.

En parvibrator. Så digg. Så sykt digg. Tenk at det finnes.

– Kan styres av hvordan du squeezer på kontrollen og fra telefonen

Det følger med en enkel og fin bruksanvisninger med tydelig tekst og illustrasjoner for hvordan leketøyet skal tas i bruk. En ting som fanget oppmerksomheten spesielt var at vi i bruksanvisningen fikk fortalt at det finnes en app man kan bruke for å styre We-Vibe Chorus over telefon. Og med denne appen viser det seg at han kan styre leketøyet over enhver distanse. Det er noe jeg ser for meg vi kommer til å ha det vanvittig mye moro med.

Det er sjukt. Det er lekent. DET er We-Vibe-vibber det.

118827_Chorus_rosa_Beskjært.jpg

We-Vibe Chorus er en parvibrator med en rekke teknologier. "Squeeze control" høres jo koselig ut i seg selv, sant? Dette er en funksjon hvor vibrasjonene styres av hvordan du squeezer på kontrollen. Denne funksjonen likte jeg veldig godt, og noe som gjør det enkelt å styre dersom vibrasjonene plutselig blir for voldsomme, eller du trenger litt ekstra stimuli. Apropos stimuli, dere.

Dette leketøyet stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig, og la oss bare være ærlige om at det er en gave i seg selv.

Vibratoren lar seg også styre av "touch-sense". Den responderer til din berøring, og mens man holder på styres vibrasjonene av dine bevegelser. Helt rått, spør du meg. Man blir på en måte ett med vibratoren sin.

– Oppnådde orgasme to ganger ved første bruk

Min første opplevelse med We-Vibe Chorus var sammen med min partner, og det ble en utrolig het og sensuell opplevelse. Begge opplevde at vårt nye leketøy bidro til et ekstra piff av nytelse. Det var veldig enkelt å bruke, og leketøyet satt godt på med noen ytterst få justeringer underveis. Til slutt fant vi ut hvordan den satt best, og da satt den godt på også.

Den lille saken har to "ledd" hvor den kan justeres slik at den passer akkurat deg, og det er jo det vakre med at vi er så forskjellige, men allikevel kan Chorus passe alle.

Chorus-stillinger.jpg

Ikke kunne vi høre noe særlig til Chorus heller. Det eneste vi kunne høre var vel når det begynte å nærme seg klimaks for oss begge. Jeg oppnådde orgasme to ganger ved første bruk, så her hadde vi med en ny favoritt å gjøre.

Sammenlignet med "vanlige" vibratorer, dildoer og lignende, ga dette meg en ytterligere økt følelse av nytelse fra det jeg har erfart med leketøy tidligere. Den føles handsfree, kledelig og hjelpsom fra første stund.

– Fjernkontrollen blir ikke en distraksjon under akten

Mye av den økte nytelsen vil jeg tro er grunnet at det var tydelig at dette gjorde godt for oss begge. Samtidig. Dette var rett og slett skikkelig gøy, og typen koste seg nok litt ekstra med at det følger med en fjernkontroll.

Jeg fikk meg noen skikkelige positive overraskelser, og lot han ha kontrollen. Han tente ordentlig på å kunne styre intensiteten på vibrasjonene.

Det er hele ti ulike vibrasjoner, og alle som én har de noe spesielt og eget ved seg. Her finnes det nok noe for enhver smak. Fjernkontrollen var også enkel å forstå, samt enkel å styre. Den kunne styres i blinde så fort man ble litt kjent med den, noe jeg tenker er en fordel slik at ikke fjernkontrollen blir en distraksjon under akten.

– Skjeden oppleves trangere for han

Fakta er vel at flere av oss damer kjenner på en usikkerhet rundt det å være trang nok, rundt det å være god nok, og rundt det å gi tilstrekkelig med nytelse til en partner.

Det at en del av vibratoren er inni skjeden under samleie, må jo gjøre at mannen opplever det som trangere, tenkte jeg. Så jeg tok mot til meg og spurte, og jeg fikk et ærlig svar tilbake. Ja, det opplevdes vel som litt trangere. Uten at det satte «hølet» mitt i lavere kurs naturligvis.

I tillegg har delen som føres inn i skjeden noen riller på seg, som strykes mot penis, og dette var typen tydelig på at kjentes godt for han.

– Tok oss sammen til orgasme

Vibratoren er også 100% vanntett, og det er klart at dette måtte testes. I badekaret med en kopp te, telys og badesalt ble min nye følgesvenn med. Raskt viste det seg at dette også skulle bli en suksess. Jeg kunne lene meg tilbake, lukke øynene, nyte og bare bli med på reisen. En rå opplevelse jeg vil anbefale alle mine søstre der ute.

Også i badekaret fikk jeg orgasme, og det plasket i alle kanter.

Det jeg liker aller best er at den lille smakfulle saken har tilført sexlivet vårt noe: En og en halv spiseskje spenning, en teskje humor, en teskje nysgjerrighet og litervis av ren, felles nytelse. Det at den kan brukes sammen. Vi har til nå hatt det veldig mye gøy sammen med Chorus.

Uansett vibrasjon, vi var på samme bølgelengde hele veien. En ny følgesvenn som virkelig tok oss sammen til orgasme. Vi gleder oss til fortsettelsen. Sammen, og alene.