Anmeldelse av onanihylsen Sono no. 23 | Kondomeriet

Anmeldelse av onanihylsen Sono no. 23

Alex sammenlignet onanihylsen med et Fleshlightprodukt. Les han omtale her!

Sponset: Alex er 29 år og bor i Trondheim med samboeren. Han har tidligere erfaring med ulike sexleketøy, og nå har han fått teste onanihylsen Sono nr. 23 gratis i bytte mot en produktanmeldelse.

– Fast og veldig fleksibel

Endelig kom meldingen fra Posten: "Hei, Hentekoden er....." Normalt bruker jeg 50 minutter på turen hjem fra jobb, denne gangen tok det kanskje 35. Ja, jeg gledet meg veldig!

Første jeg så når jeg kom hjem var pakken, moderne og chill i hvit og grå. Kult nok, tenkte jeg før jeg rev opp pakken! Der var den! Gjennomsiktig Sono No. 23 onanihylse. Når jeg tok den ut fra pakken, kjentes den veldig myk ut, men fortsatt fast og veldig fleksibel.

– Godt grep grunnet tekstur med riller

Ivrig på en orgasme, hentet jeg glidemiddelet med en gang å satt i gang med testen. Den var litt kjølig etter reisen, så jeg varmet den i varmt vann først. Dette gjør opplevelsen veldig mye bedre! Noe jeg har erfart fra tidligere leketøy.

Selv om den er myk, får du et skikkelig godt grep da den har en god tekstur med riller på utsiden slik at du ikke mister grepet på leken. Rikelig med glidemiddel føres på, før jeg setter i gang!

En old fashioned one med hånda slår aldri feil,
men Sono No. 23 var noe helt annet fra starten.

– En klar sekser!

Ikke bare ser jeg hva som skjer inni onanihylsen, men rillene på innsiden gjør at jeg får kjørt meg skikkelig godt! Den blir også strammere og strammere jo lengre inn du kjører høvdingen, noe som føles fantastisk. i tillegg er det et lite hull på tuppen som du enten lar være eller kan klemme igjen for å skape vakum som gjør onanihylsen ennå mer tight!

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

Lyd kommer det, men det gjør det bare ennå mer sexy! Etter en god halvtime fant jeg en ny teknikk! Kjør onanihylsen helt inn, før du tar et godt grep ytterst å dra den ut, inn, ut og inn! Vakumet som kommer i tillegg gjør det umulig å holde tilbake! Er selv erfaren med edging, men dette tok kaka! Orgasmen kom og karakteren er gitt. En klar sekser!

Ærlighet varer lengst, så her er den...

Det ble flere orgasmer den dagen og dagene som kom, noe som gjor at onanihylsen fikk kjørt seg kraftig! Her er det viktig med glidemiddel! Ikke spar på dråpene, det angrer du ikke på! MEN!... Etter flere gangs bruk fikk onanihylsen små sår og rifter der materialet har løsnet. dette var i åpningen og slutten av hylsen. så langt har dette ikke endret nytelsen produktet har gitt meg en uke senere.

– Kan sammenlignes med Fleshlight

Jeg har tidligere erfaring med Fleshlight, som er et kostbart kvalitetsprodukt som Sono No. 23 kan sammenlignes opp mot. Til 259,- er dette klart noe å anbefale som piffer opp sexlivet ditt kraftig! Jeg har ikke noe annet og si en kjør på!

Det er bare en ting å skrive, det er at dette må prøves!

Opplevelsen var morsom og fantastisk deilig. Dette er også noe partner kan bruke på deg, som sikkert er ennå mer digg når du kan lukke øya å bare ta imot. Alt i alt, dette er noe du ikke må gå glipp av!