Anmeldelse av minivibratoren Cuties

Mathilde (21) fikk teste minivibratoren Cuties. Les hennes anmeldelse her!

Sponset: Mathilde (21) bor i Oslo. Hun er i et forhold og har tidligere erfaring med sexleketøy. Nå har hun fått teste minivibratoren Cuties gratis i bytte mot en produktomtale.

 Glir godt ut og inn

Jeg gledet meg stort til pakken fra Kondomeriet kom og sjekket postkassen 3 ganger den dagen, bare for å være sikker, også kom meldingen! Pakken Cuties vibratoren kom i, var diskré og helt vanlig. Umulig å se hvor den kommer fra, dersom en er nervøs for det.

Jeg hadde googlet navnet på vibratoren på forhånd fordi jeg var så spent på hvordan den så ut. Minivibratoren var utrolig søt, rosa og liten, med formen av to “kuler” på toppen som gjør at den ikke glir ut av seg selv, men har en deilig effekt under penetreringen.

119014_cutie_vibrator_rose1.jpg

Silikonet som dekker den er mykt og deilig å ta på, noe som gjør at den glir godt inn og ut. Det var utrolig spennende å prøve et nytt sexleketøy, og bare det, gjorde meg våt og klar til å prøve den!

– 7 ulike vibrasjonsmodus

Minivibratoren lager litt lyd, men til gjengjeld er den utrolig kraftig. Den har syv ulike vibrasjonsmodus; tre hastigheter og fire forførende vibrasjonsmønstre.

Da jeg prøvde de forskjellige hastighetene,
ble jeg gang på gang overrasket over hvor kraftig den er!

Den er veldig enkel i bruk og lades via en USB-kabel som følger med. Den varer opptil 2 timer, som er utrolig digg i forhold til andre leketøy jeg har prøvd! Da er det ikke tiden som stopper deg i alle fall. 

Minivibratoren ble også prøvd sammen med womanizeren min,
noe som virkelig er å anbefale!
 

– Gleder meg til å prøve med partner

Jeg testet vibratoren alene fordi jeg og partneren min ikke bor sammen, men den kommer absolutt til å bli brukt under samleie både som oppvarming for meg og stimulering av klitoris under akten.

Jeg oppnådde ikke orgasme med minivibratoren, men det har jeg heller aldri gjort før. Jeg syns likevel det var utrolig deilig, og jeg gleder meg til å prøve den sammen med partneren min.