Anmeldelse av Mimi vibrerende egg

Kom igjen (og igjen) er Karines råd etter å ha testet Mimi vibrerende egg. Les hennes anmeldelse her.

Sponset: Karine er 25 år og bor i Bergen med samboeren sin. Hun har tidligere testet diverse leketøy. Hun har nå fått teste Mimi vibrerende egg gratis i bytte mot en produktomtale.

– Elegant eske

Du kjenner igjen følelsen. Den følelsen når du får en melding på telefonen din om at du har fått en pakke i posten. Men når du vet at pakken er fra Kondomeriet, blir du nok et hakk mer opphisset og giret. Det blir hvertfall jeg!

Opphisselsen blir ikke mindre når den lille nydelige esken viser sitt åsyn. Esken alene er elegant og kan minne om en deilig og fyldig boks med sjokolade, og er meget innbydende.

mimi_box.jpg

– Får orgasme. Og enda en. Og en til.

Bedre blir det når du tar leketøyet ut av esken, og det du finner er en elegant liten sak i en lekker rosa farge. Den er liten nok til at du kan ha den med deg i vesken, men her kan vi bli veldig enige om at størrelsen ikke har noe å si!

En så liten, men dog så kraftig sak, har blitt en boost for mine orgasmer, så vel som min samboers nytelse. Du må bare trykke på de rette knappene – så går det for deg.

Den er enkel å bruke, men OBS! OBS! – kan være greit å ta en prøverunde på land, før det for fullt blir skikkelig vått(!), for å sette seg litt inn i styrke og nivå.

Anbefaler også, som artisten Drake ville sagt, «Started from the bottom, now we’re here». Start på et litt lavere og roligere nivå, og jobb deg oppover i gradene, så vil du kjenne en nytelse fra en annen verden. Da blir også orgasmen enda sterkere – for ja, om du lurte – så får du orgasme.

Og enda en. Og en til.

– Smyger seg inn på førsteplass

Foreløpig har jeg kun delt gleden i trekantforhold med min samboer, men gleder meg til å utvikle mitt forhold til Je Joue Mimi. Personlig så har jeg troen på at vi kommer (hehe) godt over ens, vi også!

Tidligere har jeg testet diverse leketøy, og nå har Je Joue Mimi hoppet opp på pallen og smyger seg inn på en rolig (eller ikke) første plass!

Hvis jeg skulle gitt ett råd til en nysgjerrig medborger som lurer på om han eller hun skal gønne på, så sier jeg: Kom igjen (og igjen)!