Anmeldelse av Mer Lyst Villig g-punktvibrator og Womanizer Liberty

Milla (33) har fått teste både Mer Lyst Villig g-punktvibrator og Womanizer Liberty. Les hennes anmeldelse!

Sponset: Milla er 33 år. Hun er singel og bor i porsgrunn. Hun er lite erfaring med bruk av sexleketøy fra før. Nå har hun fått teste både Mer Lyst Villig g-punktvibrator og Womanizer Liberty gratis, i bytte mot en anmeldelse.

– Delikat innpakning

Nå var dagen kommet. Pakka med testproduktene fra Kondomeriet var ankommet huset. Spent åpent jeg pakka og ser produktene lyse mot meg. Legger fort merke til den delikate innpakningen. Dette er så spennende!

Min venninne har gjennom lenger tid anbefalt meg å prøve ut vibratorer, eller leker i seg selv. Du går glipp av noe, mente hu sterkt med stort som om munnen. Selv er jeg åpen rundt sex, men leker i senga er ikke noe jeg har hatt interesse for. Dette måtte snus og meldte meg gledelig på når Kondomeriet søkte etter testere. Jaggu kom det mail etter noen dager og leketøyene jeg skal få teste er, Villig G-punkt-vibrator og Womanizer Liberty. Pirrer bare ved tanken på å prøve disse ut.

– Wow, for noen deilige vibrasjoner på denne!

Setter meg spent ned og åpner pakningene. Womanizer Liberty ligger fint plassert i en lekker eske med tilbehør plassert i en liten eske for seg selv. Følger med en fløyelsmyk pose til å oppbevare vibratoren i som er kjekk å ha når du skal ha den med på reise f.eks. Vibratoren er utrolig god å holde i hånda. Føles lett og fin, noe som kan hjelpe på når den skal i bruk. Denne kom i en lekker dus lilla farge.

118284_womanizer_liberty_lilac.jpg

Åpner så pakken til Villig g-punktvibrator. Lekker og dyp lilla farge på denne. God å holde samtidig som den føles "myk". Her måtte det testes i hånda med gang. Wow, for noen deilige vibrasjoner på denne!

– Så deilige og intense orgasmer

Jeg klargjør lekene og har de ved min side i senga. Tanken om å bruke disse gjør meg varm, og det pirrer i hele kroppen. Jeg har nesten ikke ord...

Jeg kom, kom og kom! Nevnte jeg at jeg kom? Womanizer Liberty er - insane!

Kunne holdt på i lange tider med bare denne. Så deilige og intense orgasmer har jeg ikke vært borte i før. Eneste jeg kunne ønske var at denne kunne komme opp i litt høyere intensitet, faktisk. Selv om den allerede har seks leveler som er gode hver for seg. Fra myke til mer harde "sutt". Det er det den nemlig gjør, sutter.

– Lekene alene er amazing!

Neste ut er Villig g-punktvibrator. Veldig spent på denne da den har syv ulike vibrasjoner. Brukte denne samtidig med Womanizer Liberty for å øke sjansen for en ekstra deilig opplevelse. Dessverre ga ikke den lik effekt som Womanizer Liberty.

118192_MerLyst_villig_g-punktsvibrator(final3).jpg

Siden jeg har aldri kommet av vaginal stimulering, så er nok dette grunnen. Men jeg gir ikke opp av den grunn! Jeg skal fortsette og prøve, da denne ga god nytelse pga sine deilige vibrasjoner. Å bruke begge samtidig ble litt forstyrrende. Her må en og en brukes hver for seg for å oppnå riktig, behagelig og topp nytelse. Som nevnt til min venninne, så har jeg ikke bruk for noen partner til å begynne med.

Lekene alene er amazing!

Har kun hatt en dildo og en liten vibrator tidligere, og de kan ikke måles mot disse. Spesielt ikke Womanizer Liberty. Womanizer Liberty er min nye partner i sengetango for to!