Anmeldelse av Mer Lyst Generøs Rabbitvibrator

Anna (22) mener rabbitvibratoren Generøs gir henne i både pose og sekk. Les hennes omtale her!

Sponset: Anna er 22 år og kommer fra Oslo. Hun har fått teste rabbitvibratoren Generøs fra Kondomeriets egen Mer Lyst-serie gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet.

– Rosa, fyldig og gjør det den skal

Jeg gleder meg alltid til å leke med det nye leketøyet mitt. Rosa, fyldig og gjør det den skal! Det blir ikke bedre enn det. 

Denne vibratoren er fyldigere og litt større enn de forrige jeg har prøvd, og jeg elsker det! Hvor deilig er det ikke når du føler hele deg bli fyllt opp innvendig med pirrende følelser? I tillegg blir klitoris maksimalt stimulert! Bedre blir det faktisk ikke.

– Masserer g-punktet og leker med klitoris

Dette er et leketøy som slår to fluer i en smekk. Du vil oppnå følelsen en penis vil gi deg ved penetrering (ja, det er det det føles ut som) samtidig som "kaninørene" leker med klitoris.

118506_GenerøsRabbitvibrator_produkt(2).jpg

Den perfekt bøyde tuppen av skaftet masserer g-punktet
og sammen oppnår du en full sensasjon av en deilig orgasme!

I tillegg kan du styre intensiteten i skaftet og kaninørene separert, som passer perfekt når du trenger å gjøre noen individuelle justeringer i forhold til orgasmeoppbygningen!

– En dyp, deilig orgasme

Det føles fantastisk å avslutte klimakset med høy intensitet i kaninørene så klitoris får full pupp! Det jeg liker best med denne vibratoren, er at jeg føler vagina og klitoris får full utbytte av leketøyet.

Det er gøy å bruke de ulike programmene for å utforske ulike måter å komme til en dyp, deilig orgasme. For ja, det får jeg hver gang! Flere ganger!

Den er enkel å bruke, så du kan bruke all din energi på å legge deg tilbake og nyte en herlig orgasme.