Linda tester klitorisvibrator Happy Rabbit

Linda (33) har kommet med sin dom etter hun fikk teste Happy Rabbit sin klitorisvibrator.

Sponset/reklame: Linda meldte seg frivillig til å teste produkter for Kondomeriet i bytte mot hennes ærlige tilbakemelding. Dette innlegget er dermed sponset. Hun fikk teste Happy Rabbit sin klitorisvibrator.

– Ligger godt i hånden

Jeg er spent når jeg mottar hentekode på mobilen og skal hente "forundringspakken" på posten. Pakka er grå og kjedelig, ingenting som minner om sprekt sexleketøy her! -Noe som er bra, da jeg helst ser at damene på den lokale matbutikken ikke får bange anelser om mine gjentatte turer på posten.

Jeg åpner pakka hjemme, og finner en rosa kanin, en klitorisstimulator. Jeg legger den umiddelbart på lading, med den medfølgende usb-kontakten. Den vesle kaninen, med de vibrerende ørene, ligger godt i hånden. Den er passe stor, med et eget spor på baksiden til fingrene, som gjør at den er enkel å holde i. Det er mange vibrasjonshastigheter å velge mellom. 

Etter at senga er inntatt for kvelden går jeg gjennom hele repertoaret, mens jeg prøver bunnyen på flere måter. Bunnyens ører kan omslutte klitoris, mens resten av "kroppen" hviler på venusberget. Snur man den, får man vibrasjonene over hele musa, noe jeg absolutt foretrakk!

– kraftigste jeg har prøvd

Jeg liker at leketøy har kraftige vibrasjoner, og det har denne rosa rakker'n. Faktisk så kraftige at hånda mi begynner å prikke og dovne bort, etter litt leketid. Skulle ønske vibrasjonene satt mest i hodet på bunnyen, ikke så mye der man må holde den fast. Men klager definitivt ikke på disse kraftige vibrasjonene! Etter å ha prøvd ut alle vibrasjonshastigheter, ender jeg opp med den medium kraftigste kontante vibrasjonen.

Kjenner at det begynner å sitre i musa, nipplene knopper seg...

– Så skrur jeg opp
på den kraftigste vibrasjonen
med et klikk
og jeg kommer så det suser!

Jeg måtte jobbe en stund, men clit-bunny er enkel og langt ifra avansert. Kun en knapp, hvor man styrer vibrasjonene. Jeg har prøvd flere klitorisleketøy, denne har uten tvil den kraftigste motoren jeg har vært borti! Støyen er upåklagelig, noe må man tåle, for den gir jo så mye godt tilbake! Gleder meg til å bli bedre kjent med denne, for sånn er det med leketøy, man må prøve de flere ganger.

Til man finner sin unike måte å bruke den på! Kun fantasien setter grensene! Denne kan man også fint bruke samtidig som man har sex. For en ekstra digg opplevelse bør man bruke litt glidemiddel, det var nettopp det som sendte meg "over the edge", da det ble ekstra vått og deilig. Anbefaler denne til alle som ønsker spenstig alenekos eller en pirrende leke til sex med typen.