Anmeldelse av Je Joue Hera Flex

Vi har spurt Charlotte (23) en rekke spørsmål, som går igjen fra våre kunder, om rabbitvibratoren fra Je Joue. Les svarene hennes her! 

Sponset: Charlotte (23) fra Sandnes har fått teste Rabbitvibrator Je Joue Hera Flex sort gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet.

Hvordan var førsteinntrykket ditt av produktet (materiale, design, emballasje etc.)?

Førsteinntrykket mitt var positivt. Selve produktet er pakket med emballasje slik at den ser nok så eksklusiv ut, synes jeg. Det som var litt prikken over i-en er at man blir ganske bra introdusert for leketøyet med tanke på måten den blir vist frem i innpakningen, og dette likte jeg godt. Innpakningen representerer produktet på en god måte.

Materialet kjennes luksuriøst ut og jeg liker godt kurvene på rabbiten. Den har et simpelt design, men samtidig ser den dyr og feminin ut. Knappene som styrer vibrasjonene og de ulike programmene smelter fint sammen med designet på rabbiten, samtidig som de er lette å se. Selve formen på produktet kan nesten minne litt om Womanizer Duo. Er det en ting jeg ikke liker så godt så er det at produktet er litt mindre enn det jeg er vant til, både omkrets og lengde på skaft. 

121017-Je-Joue-Hera-Flex-Black-3.png

Beskriv de ulike vibrasjonsnivåene? Kilende? Kraftig?

Totalt har rabbiten 5 ulike hastigheter og hele 7 ulike mønstre, dette liker jeg ekstremt godt ettersom at det finnes noe for de som liker det litt mer forsiktig og for de som liker det ekstra kraftig. Jeg personlig liker godt når det er i det mer kraftige hjørnet, og her stiller Je Joue Hera Flex ekstremt sterkt. Den høyeste vibrasjonsstyrken er nok en av de bedre jeg har vært borti. Det som er så fint er at vibrasjonene ikke er "mekaniske", som med andre vibratorer jeg har vært borti. De er enda mer pulserende og pressende hvis jeg skal prøve å sette ord på det.

Det beste av alt er at den er ganske stille, noe jeg elsker. Det er nok den mest rolige vibratoren jeg har prøvd. 

121017-Je-Joue-Hera-Flex-Black-9.png

Testet du alene eller sammen med en partner?

Testet alene først et par ganger og deretter sammen med partner.

Dersom du brukte det sammen med en partner, hvordan var den å bruke sammen?

Jeg synes produktet er fantastisk å teste ut/bruke sammen med en partner, og ikke minst enkelt! G-punktsvibratoren (skaftet) kan nemlig bøyes slik som en ønsker, både fremover og bakover. Ved å gjøre dette kan leketøyet brukes som en penisring for mannen for eksempel. Dette anbefales sterkt. Ettersom at selve omkretsen på skaftet ikke er i det største laget så er rabbitvibratoren lett å bruke analt også, både for kvinner og menn (synes vi), da den er nok så slank. 

Oppnådde du orgasme?

Jeg oppnådde både g-punktsorgasme (+ sprutorgasme) når jeg brukte den sammen med partner,
og deretter kombinasjonsorgasme de gangene jeg brukte den alene. 
Både vagina og klitoris får full utbytte av rabbiten! 

Hvis du har prøvd andre sexleketøy tidligere, hvordan opplevde du denne sammenlignet med andre leketøy? 

Jeg har prøvd diverse rabbitvibratorer før, og jeg tror at denne fort kan bli min nye favoritt etterhvert som jeg får brukt den enda mer. Den er slank og lett, men fytti; det er nok kraft i den hvertfall! Vibrasjonene er kraftige og mønstrene er lekne. Den er også mye lettere å justere, samt bevege, enn andre sexleketøy jeg har prøvd før. Det føles nesten ut som at den beveger seg sammen med deg. Som nevnt tidligere, liker jeg følelsen av vibrasjonene den har mye bedre enn andre vibratorer jeg har prøvd før. 

Dersom du skulle beskrevet opplevelsen/leketøyet med en setning, hva ville det vært?

Kraftfull, stillegående og lekker - min nye favoritt!

Ville du anbefalt produktet til en venn? Hvorfor?

Jeg vil, og har allerede anbefalt produktet til vennene mine ettersom den kan passe for både nybegynnere og erfarne! Den har et bredt spekter med ulike vibrasjoner og mønstre, som jeg personlig tror ville passet hver enkelt. Ønsker du svak vibrasjon så finnes det, mens hvis du vil opp til det kraftigste; så ja, da kan én det også. Sånn rent prismessig synes jeg også at den er verdt å bli anbefalt. Den er av svært god kvalitet og er badesikker (opp til 2 meter under vann). And for my girlies out there; den passer fint oppi veska også!

Hvilket terningkast vil du gi produktet?

En sterk 5´er.

Hadde vært en 6´er dersom skaftet var lenger.