Anmeldelse av Happy Rabbit Triple

Les Karianne sin opplevelse med den gavmilde rabbitvibratoren "Happy rabbit triple".

Sponset/reklame: Karianne er 28 år og kommer fra Bergen. Hun fikk teste Happy Rabbit triple, i bytte mot en tilbakemelding.

Aldri før har jeg nok ventet så lenge på en pakke i posten før. Så da hentemeldingen endelig tikket inn på telefonen var det bare én ting å gjøre – rett på posten å hente pakke! Med et noe nervøst grep om pakken forsvant jeg fort ut døren igjen, hva om han på posten visste hva jeg hentet?? Men der kunne jeg slappe helt av. Pakken var innpakket i nøytral brun pappeske med en avsender som man aldri ville tenkt kunne være kondomeriet. Pulsen hentet seg inn igjen. Det var fremdeles trygt å møte postmannen.

– Smurte analåpningen med glid

Vel hjemme ble pakken revet opp i begeistring. Jeg har ikke noe voldsom erfaring med analsex, men det lille jeg hadde av erfaring var nok til å pirre mine sanser til å investere i en Happy Rabbit triple som ikke bare skulle stimulere klitoris og skjede, men også analt. Derav navnet – TRIPLE! Selve innpakningen av leketøyet var delikat og innbydende med mye tekst bakpå som kunne fortelle om de viktigste fordelene med denne lekre saken. Jeg åpnet pakken og tok ut leketøyet. Svart, glatt silikon med et hardere endeskaft.

To sølvfargede knapper på skaftet indikerte at det var her herlighet skulle startes og stoppes fra. Litt overrasket egentlig at knappene ikke var kledd i myk silikon, slik jeg har erfart før at leketøyene mine har vært. Mitt kvalitetsinntrykk ble kanskje da noe endret, for jeg følte knappene i seg selv var harde å manøvrere så det gav meg mer et inntrykk av rimelig variant enn luksuriøs som resten av leketøyet. Men det skulle likevel ikke stoppe meg. Tiden fra leketøyet ble pakket opp til det var fulladet via USB-kabel var ca 2 timer, og det var pinefullt for en utålmodigsjel å vente.

Alene tok jeg med meg leketøyet på soverommet og smurte inn både analåpning og leketøy med glidemiddel for å unngå ubehageligheter og skader. Lå først på ryggen og manøvrerte leketøyet på plass i skjedeåpning og med ørene på klitten, slik jeg var vant til. Men så dukket utfordringen opp. Analperlene på leketøyet måtte også på plass. Noe uerfaren brukte jeg litt tid på å føre inn analperlene. Det var litt mye hender og bein der et øyeblikk for å finne rette stilling slik at det lot seg gjøre.

– Lårene skalv av fryd

Tilslutt fant jeg ut at dette var faktisk ikke rette måten å bruke dette leketøyet på. På rygg. Jeg satte meg derfor i stedet på huk og plasserte det flate skaftet på leketøyet på madrassen, skled rolig ned på rabbit’en og den traff akkurat med ørene på klitten. Snudde meg litt rundt og førte perlene mot analåpning. Ved hjelp av tyngdekraften fra kroppen nå skled jeg sagte ned på analperlene. Det var en fryd og jeg kjente hvordan nakkehårene reiste seg. Dette hadde jeg aldri tidligere fått gjøre uten en partner!

Nå var det tid for å starte vibrasjonene. Jeg startet vibratoren litt klumsete, for igjen var det harde knapper. Jeg brukte litt tid på å gjøre meg kjent med hva de enkelte knappene var til og hva de gav meg. Men her var det altså utallige muligheter. 21 vibrasjonsmønstre. 3 hastigheter og 9 mønstre i skaftet, 9 vibrasjonskombinasjoner i ørene og analperlene. Alt ble testet. Det var som en ny verden åpnet seg når man fikk stimulering både på klitten og bak. Siden alt var nytt og jeg forsøkte det meste for å bli kjent med leketøyet, ble fokuset mitt mer på leketøyet og ikke orgasmen. Det var ikke enkelt. For kroppen ville hele tiden gi etter, men jeg ville ikke gi opp så lett.

Nakkehårene reiste seg og det samme gjorde niplene i begeistring etter utallige varianter med vibrasjon. Etter vel 10 minutter med å kjempe imot, skrudde jeg vibrasjonene på fullt på hele leketøyet og kroppen bare kastet seg ut i orgasmehavet.

Heldigvis for meg hadde jeg en vegg å støtte overkroppen til for ellers hadde jeg ikke klart å holde meg på knestående. Orgasmen sitret nedover lårmusklene og lårene skalv av fryd. Denne var en orgasme ut av de få som jeg kun har fått via analsex tidligere. Det ble derfor en sannglede at jeg fra nå av vil kunne få oppleve denne orgasmen også alene.

– Kraftig sexleketøy

Kort oppsummert er Happy Rabbit triple et kraftig sexleketøy, men det bærer ikke samme preget av luksus pga plastskaft på enden og harde knapper. Disse var under akten noe vanskelig å manøvrere, hadde de vært i silikon ville det nok vært enklere å kjent etter når man trykte på de. I tillegg hadde jeg problemer etter akten med å slå leketøyet av. Alle knapper ble trykket på før det etter 2-3 minutter responderte slik det skulle og slo seg av.

Mulig jeg hadde satt på reisemodus uten at jeg visste dette, men for en som har holdt på med leketøy i stillhet for partner tidligere var det litt ekkelt syntes jeg at det ikke ville gå av med det samme når jeg trykte på det. Du er likevel sikret en orgasme. Det kan jeg nesten tørre og love deg! Så for alle som ønsker å utforske analsex vil jeg absolutt anbefale denne som en liten nybegynner sak bare for å bli kjent med hvordan kroppen reagerer og det å lære seg å slappe av.

Dette var som sagt min første gang og jeg vil tro at med tiden vil jeg nok håndtere leketøyet mye enklere og dermed også komme mye raskere, men også hardere. For denne vil nok dersom man er avslappet invitere til litt squirting nedover skaftet også.