Anmeldelse av Happy Rabbit Thrusting

Beate har skuffen full av sexleketøy, likevel klarte Happy Rabbit å imponere stort.

Sponset/reklame: Beate er 25 år og kommer fra Tromsø. Hun har mye erfaring med sexleketøy og sier hun "har skuffen fylt med utstyr, sexleketøy for menn og kvinner". Hun meldte seg frivillig til å bli produkttester for Kondomeriet. Hun mottok en Happy Rabbit thrusting

Anmeldelse av Happy Rabbit Thrusting

Fredag klokka 19:38 kom meldingen jeg hadde ventet på; pakken min fra Kondomeriet var klar for henting hos Posten. Nå var planene for kvelden lagt; denne skal jeg teste med min partner. Det beste jeg vet er å teste nye hjelpemidler og sexleketøy fordi det er gøy å oppdage nye ting, og finne nye måter å utføre gamle kunster på.

– Kan taes med i dusjen 

Da jeg åpnet pakken ble jeg positivt overrasket over at det ikke ‘’bare’’ lå en Happy Rabbit oppi, men det var både orgasmekrem, glidemiddel og vibratorrens. Den første tanken som slo meg da jeg tok Rabbiten ute av esken var at den var ganske stor i omkrets, så glidemiddelet som fulgte med ble satt stor pris på!

For de som liker at ting er rosa blir nok denne midt i blinken mtp. utseende, men personlig skulle jeg ønske den var sort og litt mer diskre. Den er laget i deilig silikon og den er også vanntett, så denne saken kan du gjerne ta med deg i dusjen eller badekaret for å få temperaturen til å stige.

Rabbiten lades enkelt via USB, og ladetiden er ikke så altfor ille på 2,5 timer, og den gir deg mellom 120-150 minutter med leketid.

Den har også reiselås, som vil si at du ikke trenger å være redd for at den begynner å vibrere i kofferten din på flyplassen foran hele familien din.

– Kaninørene treffer klitoris godt

Det som gjorde meg veldig nysgjerrig på akkurat denne rabbiten var at den hadde en thrusting-funksjon. Jeg har aldri vært fan av vibreringer på innsiden av vaginaen, så denne funksjonen falt veldig godt i smak hos meg. Den holdt det den lovet, den traff nemlig g-punktet, og ikke bare litt heller. Det finnes tre hastigheter på thrustinga, men for min del som liker det veldig røft kunne det gjerne vært enda et hakk opp på hastighetsstigen.

I ørene er det ikke mindre enn 12 herlige vibrasjonsmønstre, og ørene er veldig bevegelige slik at den passer for alle, noe jeg satt veldig stor pris på. Vibrasjonene går fra rolig til mer intenst og litt miksing, så det er virkelig noe for enhver anledning.

Det er kun to knapper på Happy Rabbit Thrusting og det var en liten nedtur. Her har de litt å lære fra blant annet Womanizer som har pluss og minus tegn for å styre hastigheten. Det er kjipt å måtte trykke seg gjennom alle 12 vibrasjonsmønstrene for å finne tilbake til den man likte best. Det burde også være en av/på knapp som skrur begge funksjonene av samtidig, slik at det blir lettere å nyte orgasmen når den melder sin ankomst.

– Fikk sprutorgasme

Som jeg sa tidligere så testet jeg denne med partneren min mens vi så på porno sammen, og den gjør virkelig jobben sin! Da han skrudde på thrustinga kjente jeg en intens, deilig følelse spre seg i underlivet mitt. Etter en liten stund skrudde han på ørene også, og det gikk ikke lange tiden før jeg kjente det hadde bygget seg opp en kraftig orgasme som var på tur å ta meg med storm. Og det var ikke bare en vanlig orgasme, det var en sprutorgasme.

Det føltes ut som jeg bygde opp og maksa alle mulige nivåer i kroppen før orgasmen slapp seg fri, og det ble en stor våt flekk på lakenet. Det føltes ut som en langvarig orgasme som aldri ville slippe helt taket, og jeg lå i senga etterpå i 5 minutter for å klare å hente meg inn til virkeligheten igjen.

Etter denne opplevelsen måtte jeg selvfølgelig teste den alene når partneren min var ute av hus.  Og det samme skjedde på nytt. Og på nytt. Og på nytt..

Når det kommer til rengjøring er den veldig enkel å rengjøre, man må bare være obs på at det er viktig å vaske skikkelig mellom foldene slik at det ikke ligger igjen bakterier der.

Oppsummering

For å oppsummere hele opplevelsen av Happy Rabbit Thrusting så lever den opp til forventningene. Men det er noen små finjusteringer som burde gjøres før jeg vil gi den toppkarakter. En av/på knapp for å kunne stoppe alle funksjoner samtidig, pluss og minus knapper for å justere styrken opp eller ned og et ekstra nivå med enda mer intens thrusting.

Det var ingen problem for meg å oppnå klimaks ved bruk av denne snertne saken, hverken alene eller sammen med min partner. Jeg er helt frelst av thrustingfunksjonen, og Happy Rabbit Thrusting er mye billigere enn en sexmaskin, så du får virkelig valuta for pengene på den fronten. Dette er et sexleketøy alle burde teste ut!

4/5 stjerner fra meg.