Anmeldelse av Fun fingervibrator Be One

Fredrik og samboeren testet fingervibratoren alene og sammen med et lekent par. Les om deres opplevelse her!

Sponset: Fredrik er 34 år og bor i Hordaland med samboeren. De fikk tilsendt fingervibratoren Be One fra Fun Factory gratis før påskeferien i bytte mot deres ærlige tilbakemelding av produktet. 

– Skal gjøre fingrene vibrerende under bruk

Endelig var det min tur til å bli plukket ut til noe. Og det noe så gøy som produkttester for Kondomeriet. Med defekt favorittleke kunne heller ikke timingen vært bedre, rett før påskeferien. Når jeg meldte meg som produkttester, hadde jeg ingen anelse om hvilken leke som skulle testes, noe som i seg selv var spennende.

Etter hvert fikk jeg vite at det var Fun Be One som skulle i ilden, eller rettere sagt musen, og at det ville ankomme innen noen dager. Nysgjerrig som jeg er, gikk jeg umiddelbart inn på kondomeriets nettside for å lese om vårt neste leketøy. Det viser seg da at dette er en liten fingervibrator, som skal assistere fingrene og gjøre dem mer vibrerende under bruk. Spennende. Trolig noe jeg ikke hadde kommet på å kjøpe av meg selv, og desto gøyere blir det å motta produktet. Da var det bare å vente i spenning.

– Følger med reiseetui og ladekabel

Kun noen få dager senere tikket det inn melding om ankommet pakke. Diskret pakket inn, så selv ikke min mor ville sett mistenksomt på meg når jeg hentet den. Når forsendelsesemballasjen er åpnet, kommer selve leketøyesken til syne. Den er enkelt pakket inn, uten å bære preg av å være hverken eksklusiv eller kjip. I esken finner man leken i ett gjennomsiktig etui, samt en rød ladekabel. Elegant, på en lite eksklusiv måte, vil jeg si.

118935_BeOne_Fingervibrator3.jpg

Etuiet oppleves egentlig unødvendig stort ift. selve leken, og jeg synes det er litt merkelig at det ikke er gjort plass til ladekabelen når man først lager ett reiseetui. Og når man først pirker på det praktiske, synes jeg også det er unødvendig at laderen er utformet på en måte som gjør at den ikke passer overens med andre leker med tilsvarende ladekonsept. Men nok om det praktiske, det er tross alt lekens funksjon som er viktigst, og det jeg har gledet meg til å teste.

– Liten, hendig og stillegående

Som mannlig tester, var jeg avhengig av å ha samboeren med på testingen. Hun var ikke vond å be, så etter en deilig dusj, mens leken var på lading, var det inn på sengen for å utforske. Leken viser seg å være liten og hendig, slik at man fint kommer til med både tunge og leke samtidig, noe som er gøy for han og deilig for henne. Den er ikke veldig kraftig, men samtidig kraftig nok til at det virker. Den er også stillegående, i motsetning til en del andre leker på markedet… Så her kan man ha det gøy selv om man er på telttur eller har folk på naborommet.

Etter å ha varmet opp med tunge og leke, var det på tide å prøve den i kombinasjon med pikk. Dette fungerer også veldig bra. Den er såpass liten og at den ikke går i veien.

Og den gjorde absolutt nytten,
for det måtte ikke jobbes lenge før
hun kom i en deilig orgasme.

Dagen etter prøvde hun leken alene, med samme deilige resultatet. Fun Be One fungerer helt klart for frøkna i dette forholdet, som er avhengig av klitorisstimuli for orgasme, så jeg vil anta at mange andre vil ha glede av den også, så vi tenkte; hvorfor ikke prøve?

– Kommer til å ha glede av denne fremover

Helgen etter påske kom to vennepar på besøk, og siden vi først er i testmodus og på utforskerstadiet av vår nye fun leke, tenkte vi at testpanelet kunne utvides. Etter noen glass med noe godt i og ett forspill i jacuzzien, plasseres to av damene sammen for å prøve leken. Hvem er vel bedre til å vite hvordan leken skal plasseres på en kvinne, enn en annen kvinne?

118935_BeOne_Fingervibrator4.jpg

De koste seg og prøvde den grundig til stor glede for oss andre. Resultatet ble imidlertid det samme som meg og samboeren kom frem til:

Liten og hendig, men kunne gjerne vært kraftigere.

Vi synes også den er noe knotete å holde slik det er meningen å holde den, men dette er muligens en vanesak. Reiseetuiet kunne vært bedre, og vi kunne også tenkt oss at den var litt kraftigere, men absolutt ett fint leketøy å ha i samlingen, selv om det ikke ble noen ny favoritt.

Vi synes det var ett gøy og snedig leketøy som garantert både vi og andre kommer til å ha glede av fremover.