Anmeldelse av Fleshlight

"Studenten" fra Levanger fikk teste en Fristende Fleshligt fra Kondomeriets egen serie "Mer Lyst".

Sponset/reklame: Vedkommende har mottatt et produkt av oss, i bytte mot en ærlig anmeldelse. Vi søkte produkttestere via Facebook, og "Petter" meldte seg frivillig. Han fikk teste Fristende Fleshlight fra Mer Lyst. 

Hei, jeg er Petter, 23 år fra Levanger. Jeg er singel af. Min tidligere erfaring med sexleketøy er at jeg har prøvd et par «billigversjoner» av Fleshlight, ellers er det lite jeg har testet ut – men jeg ser ikke mørkt på å utvide horisonten når det kommer til sexleketøy!

Diskré pakke

Jeg satt på lesesalen da jeg kjente det vibrere i bukselomma mi – jeg hadde fått en SMS fra posten. Pakken min fra Kondomeriet var klar for henting, og jeg kjente pulsen stige av spenning. Jeg pakket sammen sakene mine i all hast. Jeg gikk ut av lesesalen, hoppet på sykkelen og satte full fart i retning postkontoret. Jeg fikk utlevert en diskré pakke over disken.  

I denne pakken visste jeg at det lå det som burde være alle gutters våte drøm, når det kommer til denne type sexleketøy. Jeg hoppet på sykkelen og kjørte direkte til leiligheten.  

Jeg åpnet pakken og der lå den; «Mer Lyst Fristende Fleshlight». Nå skal jeg endelig få gleden og æren av å teste den deilige Fleshlighten, laget i Real Skin-materiale, som visstnok skal være som «the real deal».  

Fleshlighten er innpakket i en enkel eske som gir deg noen frempek på hvordan leketøyet ser ut. Når jeg åpnet esken var det enkelt å få ut den sorte, lekre plastboksen med godsakene inni.  

Når jeg åpnet lokket var det en deilig, rosa vagina som møtte blikket. Jeg bare måtte ta på den og føle hvordan den kjentes med fingrene.

Den var deilig og myk ved berøring.

Innvendig kjente jeg rillene som skal gi ekstra deilig stimuli når man bruker den, og med vakuumlokket i den tynne enden kan man styre hvor trang vaginaen skal føles. 

Jeg måtte bare prøve den i all hast, og heldigvis var jeg alene hjemme i kollektivet. Jeg varmet Fleshlighten under vasken med rennende varmt vann, for å få følelsen av kroppstemperatur.

For å komme i «modus» begynte jeg å lese en erotisk novelle fra Kondomeriet. Deretter tok jeg rikelig med Luksus Naturlig Glidemiddel og smurte den opp. Dette resulterte i en fantastisk opplevelse! 

Full kontroll

Plastboksen gir deg et godt grep, som gjør at du har full kontroll når du onanerer med Fleshlight, samt at man, som tidligere nevnt, kan bestemme selv hvor trang vaginaen skal føles ved hjelp av vakuumlokket i den tynne enden av Fleshlighten.  

Onani kommer aldri til å bli det samme uten Fleshlighten min igjen, og den kan ikke sammenlignes med «billigversjonene» jeg har prøvd tidligere. Innsiden består av et unikt kammer med ulik diameter og deilige stimulerende riller, som kjennes fantastisk rundt penis –

den er rett og slett perfekt for
ensomme kvelder på gutterommet.  

Om du enda ikke har skaffet deg en Fleshlight, så anbefaler jeg på det sterkeste at du gjør det – og ikke nøy deg med billigversjonen. Tro meg, Fleshlight er mye bedre!  

Da gjenstår det bare å si;

Happy wanking, gutta!  

Hilsen Studenten