Anmeldelse av Fifty Shades Greedy Girl mini

Rabbitvibratoren Greedy Girl mini fra Fifty Shades falt virkelig i smak hos Elin (30). Les hennes produktomtale.

Sponset: Elin er 30 år og kommer fra Hordaland. Hun har fått tilsendt Fifty Shades Greedy Girl mini rabbitvibrator gratis i bytte mot hennes ærlig mening om produktet.

– Diskré pakke

Sms fra posten tikker inn, pakken min fra kondomeriet er kommet! Jeg bokstavelig talt hiver meg i bilen og kjører ned for å hente den. Nå skulle Fifty Shades Greedy Rabbit Mini vibratoren testes ut. Vel hjemme igjen åpner jeg pakken, som var veldig diskret. Inni lå herligheten, fint pakket inn.

– Treffer g-punktet helt perfekt

Jeg tar med meg vibratoren inn på soverommet, spent og småkåt legger jeg meg i senga. Vibratoren er lett og god å holde i, har egen knapp for å øke styrken og én for å endre program. Jeg er allerede klissvåt, så jeg skrur på vibratoren og fører den inn i musa. Den vibrerer kraftig, og treffer g-punktet helt perfekt samtidig som kaninørene treffer klitten!

118774_Greedy_Girl_Rechargeable_Mini_Rabbit_Vibrator(4).jpg

Det går ikke mange minuttene før jeg hyler ut i en kjempeorgasme!

– For en deilig orgasme!

Etter noen minutters pause må jeg ha en ny runde. Denne gangen er det like deilig som forrige. Jeg prøver ut flere av programmene, men finner ut at den med stabil vibrering passer meg best. Jeg kjenner orgasmen bygger seg opp på nytt, det kribler i hele kroppen før jeg igjen hyler ut i en kraftig orgasme, denne gangen squirter jeg i tillegg!

Fyyy faen, for en deilig orgasme!