Anmeldelse av Fifty Shades gavesett | Kondomeriet

Anmeldelse av Fifty Shades gavesett

Gavesettet fra Fifty Shades ble godt mottatt av Karoline (30) og partneren. Les hennes omtale.

Sponset: Karoline er 30 år og kommer fra Østfold. Hun og partneren har fått tilsendt et gavesett med ti luker fra Fifty Shades gratis i bytte mot en produktomtale. 

– Pakken inneholder leker til ti dager

Umiddelbar reaksjon er at innpakningen er veldig fancy. Den føles dyr og ekslusiv ut. Pakken inneholder en kalender med ti dages leking.

Den følelsen du sitter med når du skal åpne pakkekalenderen som barn, er den samme du får her.

Det er morsomt med en kalender istedenfor den vanlige innpakningen. Spesielt om dere er i starten av forholdet eller vært sammen lenge og man vil teste noe nytt og spennende. Pakken inneholder som sagt leker ala ti dager. Det er forskjellige ting til hver dag eller hver gang man vil leke.

– Artig liten sak som vil få en hver til å få orgasme

Den første vi åpnet var en liten vibrator, og her må man ikke bli lurt av størrelsen. Den er liten, men kraftfull. Artig liten sak som vil få en hver til å få orgasme. Morsom både før, under og evt etter om du vil fortsette litt lenger.

Pakken inneholder også en penisring som også var en fiffig liten sak. Den vibrerer godt og gir nytelse både til han og henne. Om ikke det skulle være nok, finnes det både en buttplug og vaginaegg. Skulle dog ønske at eggene vibrerte, slik at det ble enda mer spenstig, men det finnes også nippelklyper som kan være vel så spennende.

118768_pleasure_overload_10_days_of_play.jpg

Ikke bare inneholder pakken vibratorer til dere begge, men silkebånd for å la nytelsene vare lenger OG det gjør det enda mer morsomt med å kunne sette bind for øynene. Man kan ta fram den lille pisken eller fjæren for den som liker det litt mildere.

– Passer for par som vil sprite opp hverdagen litt

Som sagt, pakken inneholder nok til å ha det gøy i flere dager.

Vi klarte derimot ikke å vente til hver dag med å åpne pakkene i tur og rekke, så vi åpnet flere av gangen.

10 days of play passer kanskje best for et par som vil sprite opp hverdagen litt, men ikke gå fullt ut i BDSM med en gang. Her er det mulighet for å finne ut hva man liker med leketøy av god kvalitet. Er dere derimot erfarne med leketøy, vil dere nok finne denne pakken litt kjedelig.

Tips: Åpne opp flere luker av gangen for litt mer moro på en gang ;)