Anmeldelse av Buttplug Petite Sensations Bubble

Den tar analsex til et nytt nivå, mente Kristina etter å ha prøvd buttpluggen Petite Sensations Bubble. Les hennes omtale her.

Sponset: Kristina er 31 år og bor i Troms og Finnmark med samboeren. Hun har tidligere erfaring med bruk av sexleketøy både alene og med partner. Denne gangen har hun fått prøve buttpluggen Petite Sensations Bubble gratis i bytte mot en anmeldelse.

– Kan gradvis føres inn

Jeg, og samboeren min, ble så glad da jeg ble trukket ut til å prøve Buttplug Petite Sensations Bubble. Heldigvis tok det ikke mange dager før jeg fikk sms om at den lå og ventet på meg i postkassa. Pakken som lå i postkassa var diskrèt og ga ingen hint om hva som lå inni.

Jeg pakken den raskt opp for å ta en liten titt på produktet. Selve pakningen hadde et slags cover utpå slik at det måtte pakkes opp enda en gang for å se hvordan buttplugen så ut, noe som gjorde det ekstra spennende.

Buttplugen var pakket inn i en lekker eske i sort og gull, med gjennomsiktig plast rundt buttplugen slik at jeg kunne studere produktet før jeg åpnet det helt. Jeg ville vente til samboeren min kom hjem før jeg pakket den helt ut.

Buttplugen var i en fin lilla farge og er laget i et deilig silkemykt materiale. Førsteinntrykket mitt var at den så litt stor ut, men siden den er formet som tre kuler i ulik størrelse kan du gradvis føre den inn.

– Uttagbar vibrator

Endelig kom kvelden og jeg kunne vise det nye leketøyet til samboeren min. Han var et eneste stort glis der han satt og studerte den. Vi pakket den raskt ut av eska og studerte den nærmere. Etter å ha kjent litt på den, så virket den ikke så stor lenger og jeg gledet meg til å prøve den.

117362_Buttplug_petite_sensations_bubble.jpg

Buttplugen kommer med batteri i pakken, slik at man kan ta den i bruk med en gang. Men jeg skulle ønske at den kunne lades opp med en USB ladekabel slik at man hadde mulighet til å lade den opp når som helst. Det positive er derimot at delen man putter batteriet inni kan tas ut, og er formet som en liten vibrator som passer perfekt som for eksempel klitoris stimulering.

– En hissig liten sak med syv vibrasjonsfunksjoner

Vi begynte å leke med denne først, og wow, for en hissig liten sak det var!

Til å være så liten av størrelse var det svært kraftige vibrasjoner.

Den har 7 forskjellige vibrasjonsmønster og intensiteter, som styres ved hjelp av en liten knapp på vibratoren.

Etter å ha lekt med vibratoren en stund, var vi kåte og klare for å prøve buttplugen skikkelig. Han fant frem glidemiddelet og lekte litt med den ytterste lille kulen i åpningen for å gjøre meg klar for de to større kulene.

– Tar analsex til et nytt nivå

Innføringen gikk lekende lett og ga en deilig stimulering. Han førte den helt inn, kule etter kule, og da den var helt inne, skrudde han på vibrasjonen. Dette var en annerledes, og deilig, følelse.

Vi har tidligere lekt med buttpluger uten vibrasjon, og dette var noe helt annet.

Buttplugen føltes veldig behagelig ut og jeg tenker at den passer godt for nybegynnere. Den holdes godt på plass og fyller passelig mye opp.
Vi endte opp med å ha vaginal sex samtidig som buttplugen var inne, og både han og jeg syntes at dette var utrolig deilig og han sleit med å holde seg. Jeg tok også i bruk en klitorisvibrator og da ble nytelsen så stor at jeg fikk flere orgasmer på rad.

Orgasmene var dype og intense, og vi fikk begge to en helt himmelsk opplevelse.

Den tar analsex til et nytt nivå. Vi gleder oss allerede til vi skal prøve den neste gang.