Anmeldelse av Arcwave Voy | Kondomeriet

Anmeldelse av Arcwave Voy

Rikard (34) har latt seg imponere av masturbatoren Arcwave Voy! Les hele hans produktanmeldelse her.

Sponset: Rikard (34) har fått teste Arcwave Voy gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet.

Hvordan var førsteinntrykket ditt av produktet (materiale, design, emballasje etc.)?

Jeg får en følelse av et eksklusivt produkt både ved første blikk på esken og når du åpner opp produktet. Da jeg åpnet esken, var første inntrykket mitt at den var litt stor å holde i, men om vi ser bort ifra det, gir produktet i seg selv en følelse av high class finish. Det ser helt klart kostbart ut, og byr på seg selv uten å være avslørende som et sexleketøy.

120931_Arcwave_Voy7.jpg

Testet du alene eller sammen med en partner?

Jeg har testet produktet alene da jeg ikke klarer helt å se hvordan partner skulle ha fått tilført noe ekstra i forhold til hva jeg klarer selv med produktet. Den er litt lang, noe som gjør at det kan bli vanskelig for oss å bruke den samtidig som hu suger eller vi har sex. Men ser ikke noe i veien med at hu kunne brukt den sammen med meg.

Oppnådde du orgasme?

Det er virkelig noe av det nærmeste du
kan komme ekte vare med den strammende
funksjonen den har!

Lukk øynene og støt inn i den og du kan fort tro at det er noe annet du penetrerer enn en bola smultring. Kom jeg i mål? Oh yes!

120931_Arcwave_Voy21.jpg

Hvis du har prøvd andre sexleketøy tidligere, hvordan opplevde du denne sammenlignet med andre leketøy?

Sammenlignet med Ion fra samme merke så er det to ulike produkter, men denne skuffer absolutt ikke selv om den ikke har motor. Jeg likte veldig godt strammefunksjonen som gjør at den holder godt rundt utstyret mitt og mønsteret inni den er nice. Det er ikke mange leketøy som får fram virkelighetsfølelsen som var digg, andre runkeprodukter i samme gata kjennes ikke sånn ut. Et ekstra pluss at den er enkel å rengjøre og veldig lite hassel med å vaske den sammenlignet med mye annet til oss mannfolka. Vask den med rens og skyll gjennom, så står den å tørker med det ene lokket på frem til den er tørr. Den blir litt sticky etter bruk, men det har ingenting å si når du tar på glid neste gang du bruker den.

Dersom du skulle beskrevet opplevelsen/leketøyet med en setning, hva ville det vært?

En god erstatter når kjæresten
er for langt unna.

Ville du anbefalt produktet til en venn? Hvorfor?

Jeg ville nok ikke anbefalt den som et leketøy til en som skal kjøpe sitt første runkeprodukt. Men absolutt verdt og ha i samlinga. Stor fordel at den er et stille produkt, når støy ikke passer seg, så er den gull å ha.

Hvilket terningkast vil du gi produktet?

Terningkast-5.jpg