Anmeldelse av analpluggen Fun Bootie

Les Thomas sin anmeldelse av analpluggen Fun Bootie Medium.

Sponset: Thomas har fått analpluggen Fun Bootie Medium gratis i bytte mot en produktanmeldelse. Thomas er 44 år og bor i Grenland sammen med sin samboer. Hun har også fått gleden av å prøve analpluggen.

– Førsteinntrykket var litt blandet

Meldingen fra Posten tikket inn på mobilen. Din pakke er klar for henting, stod det. Jeg dro spent av gårde for å hente pakken og vel hjemme åpenbarte det seg en liten gullforgylt innpakning fra Fun Factory. Foran på esken er det et bilde av den lilla pluggen i størrelse medium. Ser lekker ut, tenker jeg og drar av lokket. Dette skal bli fun!

Anallek for menn er kanskje forbundet med noen fordommer, og jeg var der selv en gang. Man tenker kanskje i litt homofobe retninger, men dette endret seg raskt til mye glede da jeg endelig tok sjansen på å prøve en liten plugg. Siden har pluggene blitt større og mer avanserte, og jeg må kanskje innrømme at førsteinntrykket av denne som er i medium størrelse, var litt blandet. Den virker litt liten, men bevares, den må jo prøves.

118310_analplugg_bootie_medium.jpg

Materialet er silikon og den er myk og god å ta på. Etter en liten vask av både plugg og meg selv var det bare å sette i gang. I esken fulgte en liten tube med glidemiddel som jeg valgte å bruke. Ikke en stor tube, men nok til å kunne bruke pluggen en rekke ganger. Den er passe flytende, lukter ikke noe spesielt og gir god glid. Den virker drøy og fungerte meget bra.

– Sitter godt

Den lekre lilla pluggen, for det er den, lekker altså, smetter inn, og jeg tenker at selv om den så liten ut i utganspunktet klarer den å sette sin følese av å ta plass. Den er utformet med en liten bøy for å kunne treffe prostataen, noe jeg føler at den kanskje ikke klarer helt. Likevel, den sitter godt, og jeg får aldri følelsen av at den vil skli ut.

Min første tanke er at denne er så diskre at er man leken nok, så kan denne fint sitte på litt lenger og kanskje bli med når man har en romantisk middag med kjæresten eller en date!

– Fikk flere intense orgasmer

Etter litt lek nærmer orgasmen seg, og man kjenner at pluggen er der når man kniper litt til. Jeg har en tendens til å komme ganske sterkt og med denne pluggen på plass kommer jeg like sterkt som jeg pleier med en analplugg.

Følelsen er ikke lett å beskrive, men det er noe helt annet med en plugg enn hvis man bare tar seg en helt vanlig runk.

Dagen etter var det tid for litt parlek.

Jeg spurte om samboeren ville prøve, og det takket hun ja til.

Hun har ikke prøvd dette så ofte, men pluggen gled greit inn. Hun syntes den var passe stor, og med god hjelp av den fikk hun opptil flere intense orgasmer.

– Fin for parlek

Analplug bootie fun medium er en god, myk og deilig plugg som er lekker å se på. For de som er nye på anallek er denne perfekt. Den er hendig og kan fint passe oppi veska til fruen hvis man er leken og vil ta den med seg på tur ut. For denne er fin for parlek!

For de litt viderekommende ville jeg nok gått opp en størrelse.

Alt i alt er analplugg bootie fun medium en spennende og god fornøyelse!