Anmeldelse av analpluggen Fun Bootie

Slik gikk det da Daniel testet analpluggen Fun Bootie Medium for første gang.

Sponset: Daniel har mottatt et gratis produkt i bytte mot en anmeldelse. Han er 28 år og kommer fra Troms. Han fikk tilsendt analpluggen Fun Bootie Medium i desember.

– Min første erfaring

Jeg vil prøve noe nytt. Trå litt ut av min egen komfortsone. Pakken fra kondomeriet har vært i tankene mine de siste dagene. Fun Bootie. Jeg hentet den på postkontoret da vi var på vei til svigers for å feire jul. Da ble den bare liggende i en sidelomme på baggen, uåpnet. Usett.

Så dro jeg alene hjem i romjulen for å jobbe. Etter to lange dager, en lang varm dusj og en deilig powernap, var det endelig litt velfortjent meg-tid.

Jeg hadde aldri fysisk sett eller holdt en før, så forventningene mine var litt her og der. Buttplug størrelse M eller analplugg på godt norsk. Da jeg hadde åpnet den diskrè pakken fra kondomeriet, og tok ut den mindre esken til Fun Bootie, var jeg litt lettet. Dette skulle bli min første erfaring i dette feltet, og jeg var litt nervøs.

– God kvalitet

Førsteinntrykket mitt var at størrelsen virket verken for liten eller for stor. Størrelse M, sånn akkurat passe. Materialet føltes veldig behagelig i håndflaten. Solid, men ikke for hard. Fleksibel, og jeg legger med en gang merke til den bøyde tuppen. Prostata-kileren. Kvaliteten virker god, og jeg liker det enkle designet. Det gjør at jeg føler meg tryggere på en førstegangsopplevelse i ett ukjent farvann.

118310_analplugg_bootie_medium.jpg

Jeg gjør meg klar for meg-tid, gjør det til en liten helaften.

Jeg dimmer lyset. Lukker øyne og stryker meg over brystkassen og drar litt i hårene. Jeg bruker fantasien lett. Hun er her ved meg, og hun har med et leketøy.

Tidligere har jeg prøvd forskjellige penisringer, både med og uten vibrering, et par masturbator eller som ofte omtalt "pocket-pussy". Men en analplugg hadde aldri streifet tanken.

– Presser mykt mot prostata-punktet

Jeg går sakte fram. Jeg kjærtegner meg selv. Ereksjonen kommer som et startskudd. Den ene hånden går mot mellomkjøttet mens den andre tvinner tommelen på pluggen. Glidemiddelet er lagt klart og føltes varmt mellom fingrene. Luben smøres lett på pluggen og meg selv. Jeg er ikke lengre nervøs og plasser pluggen mot anal. Vent litt, hvilken vei er fram?

Skal pluggen treffe prostata riktig, skal det gjøres riktig første gang. Jeg prøver igjen, sakte. Den føles plutselig større enn den gjorde i hånden, men ikke ubehagelig. Lukkemuskelen jobber litt imot meg, men det går etter hvert. Da pluggen er på plass, kjennes den noe mindre igjen. Men ikke for liten heller.

Jeg føler den tydelig, helt fra klaffene i bunnen til den bøyde tuppen på topp, og ikke minst kjenner jeg den presse mykt mot prostata-punktet.

– Forsterket orgasmen

Det føles fremmed og nytt, men ganske deilig også. Ikke hard eller vond slik jeg så for meg, det var derimot mye bedre enn forventet. Men hva gjør jeg nå? Jeg reiser meg, beveger på hoftene, prøver skygge-samleie som om noen var med meg. Det funker mot prostata, uten å gjøre vondt. Det er lett å kjenne at musklene strammer og jobber for at pluggen ikke skal falle ut. Det er hvertfall første tanken som kom da jeg bare reiste meg opp.

Jeg ligger igjen i sengen, med en ereksjon som nå twitcher, eller kaller på meg, “ta tak i meg nå”. Idet jeg onanerer, er jeg mer på hjemmebane. Fun bootie. Jeg kjenner en lyst til å bevege på meg, og kroppen går på automatikk. Plutselig ligger jeg på alle fire. Med ansiktet plantet i madrassen, onanerer jeg med den andre hånden, som en ukjent partner er med meg.

Idet jeg nærmer meg orgasmepunktet skjer det noe nytt, helt uventet. Takket være pluggen er følelsen tydelig. Det kjennes ut som et grep på prostataen min. Den klemmer mykt, men fast. Jeg onanener kjappere. Jeg klarer ikke lengre holde igjen. Det kan kun beskrives som om en klemte en tannkrem tube med begge hendene og alt for opp i luften. Det var ett enkelt trykk fra pluggen, til prostata og til tuppen av penis, idet jeg nådde klimaks.

Det er en stund siden jeg kom så kraftig, slik jeg gjorde den kvelden.

Den forsterket virkelig orgasmen.

– Passer godt for en uerfaren

Fun bootie var virkelig en førstegangsopplevelse jeg nøt. Den var på lik linje som årets første softis, eller den første kaffen på en fridag. Den skal lett bli brukt igjen, men kanskje en stund til neste gang for å spare litt på kruttet.

Det jeg liker med Fun bootie er materialet spesielt. Den har enkelt design, og passet godt for en som meg, som var uerfaren med analplugg og analstimuli. Den kunne i min mening hatt litt fastere klaffer på bunnen, selv om fleksibiliteten formet seg godt etter rumpen og mellomkjøttet. En fordel er at den har god tyngde til størrelsen. Designet virker komfortabelt og tiltalende, men størrelsen må nesten hver enkelt vurdere selv.

For den som leter etter det lille ekstra til analstimuli, trenger ikke lete langt. Eller vurderer dere å prøve ut analsex, kanskje dette kan være det første steget på veien. Men husk, godt med glidemiddel!