Anmeldelse av Analkuler Petite Sensations Pearls

Amanda har testet analkulene Petite Sensations Pearls. Les om hvordan hun opplevde sitt første anale leketøy!

Sponset: Amanda (27) bor i Oslo og er i et forhold. Hun tidligere erfaring med sexleketøy og har nå fått teste analkulene Petite Sensations Pearls gratis i bytte mot hennes ærlige ord om produktet.

– Ser sexy ut

Etter det som føltes som flere uker med venting, men som i virkeligheten kun var et par dager, fikk jeg en melding fra posten om at pakken som inneholdt Buttplug Petite Sensations Pearls var for stor for postkassen min(!) og at den måtte hentes på postkontoret. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt nervøs, da dette er mitt første analleketøy. Jeg gikk noen runder med meg selv, og forsikret meg om at hvis den heter «petite», så burde det gå fint, at den ikke er for stor og skremmende.

Jeg gikk spent hele veien hjem fra postkontoret, og kunne puste lettet ut da jeg åpnet pakken. Inni den store, nøytrale pakken fra Kondomeriet, finner jeg en mye mindre pakke. Inni den stilige, mindre pakken ser jeg endelig det jeg har ventet på. En liten, petite, lilla sak som faktisk ser sexy ut. Jeg sender et bilde til kjæresten, og får en umiddelbar respons med «Oi oi oi, gleder meg!». Og tro meg, jeg gledet meg minst like mye. Vi hadde blitt enige om å teste buttpluggen sammen, så jeg pakket den pent vekk til senere (etter å ha testet at alt fungerte, selvfølgelig).

– 7 kraftige vibreringsfunksjoner

Jeg skjønte fort at vibratorfunksjonene var enkle å bytte mellom, og at det fantes 3 kontinuerlige vibrasjonsnivåer, og fire forskjellige «rytmer» i tillegg til det, altså 7 vibreringsfunksjoner sammen. Jeg var også overrasket over hvor kraftig den lille vibratoren på enden var! Det var ikke enkelt å pakke ned alt for å vente på kjæresten, men et løfte er et løfte.

Jeg vet ikke hvem som var mest gira på komme i gang med å bruke buttpluggen, jeg eller typen. Etter en god del forspill (hvor bulletvibratoren ble flittig brukt), og etter at jeg hadde kommet et par ganger, bestemte vi oss for å teste ut Buttplug Petite Sensations Pearls på ordentlig.

– Enkel å sette på plass

Jeg ble gledelig overrasket over at den ikke var for stor, og over hvor enkelt det var å sette den på plass. Den gled lett inn med litt Luksus hybrid-glidemiddel, og kunne faktisk ha fylt litt mer/vært litt bredere for min smak. Det var også fint å oppleve at jeg fritt kunne bevege meg, og bøye meg i forskjellige stillinger.

Jeg oppnådde orgasme flere ganger med buttpluggen.

Første gangen i en kombinasjon av at kjæresten fingret og jeg stimulerte klitoris, og andre gangen med at han penetrerte meg, og jeg tok meg av klitoris. Jeg merket at jeg kom litt fortere enn vanlig, og at orgasmens kvalitet var litt annerledes.

Jeg klarer ikke helt å sette ord på hvordan orgasmene skilte seg fra orgasmer uten noe i anus, men gleder meg til å finne ut av det!

– Deilig også for ham

Dette leketøyet blir ikke liggende mye i skuffen, for å si det sånn. Jeg syntes at det var digg og spennende, og kjæresten var VELDIG begeistret. Han elsket å penetrere meg med herligheten i anus. Han sa at vibrasjonene fra kulene inni, og vibrasjonen fra bulletvibratoren på ballene var fantastisk.

Å kunne kjenne vibrasjoner inntil og langs hele penisen i tillegg til ballene, gjorde at han kom fortere og på en annen måte enn vanlig.

Man kan altså med hånden på hjertet si at begge var meget fornøyde og glade etterpå.

117363_Buttplug_Petite_sensations_pearls.jpg

Buttplug Petite Sensations Pearls er mitt første analleketøy, og jeg er glad for at jeg gikk noe for litt mindre, noe så fleksibelt og for noe som kan brukes så variert. At man kan selv bestemme hvor langt inn man vil ha kulene, og de syv forskjellige vibrasjonsnivåene gjør leketøyet til en fin førstegangs analleke.

– Perfekt for en analnybegynner

Det at begge parter opplevde å få orgasme på en annen måte og av en annen kvalitet, gjør at vi blir gira på å teste det ut flere ganger, og går «seriøst inn i forskningen». Det gjør at vi setter av mer tid til sex, og at vi analyserer, ler og koser oss litt mer enn vanlig både før, underveis og etter.

Opplevelsen i sin helhet var spennende, gøy og inspirerende. Gleder meg til å bruke leketøyet mer, og utforske dens forskjellige bruksmåter og orgasmer den gir.

Perfekt for en analnybegynner, og gøy, deilig og spennende for både meg (henne) og han!