Aina tester Happy Rabbit

Aina (34) blir både imponert og irritert. Les hennes anmeldelser av to rabbitvibratorer fra Happy Rabbit.

Sponset/reklame: Aina er 34 år gammel og kommer fra Alta, og er singel. Hun meldte seg frivillig til å teste produkter for Kondomeriet. Dette er hennes ærlige tilbakemelding. Hun har testet Happy Rabbit G-punkt slim

– Glatt silikon

Hadde gleda meg vilt fra jeg fikk mail fra kondomeriet om å være produkttester, til meldingen kom om at pakken var kommet. Hjertet slo automatisk fortere og jeg kunne ikke vente med å hente pakken. Vel tilbake i bilen med pakken under armen klarte jeg ikke vente mer. Røsket opp tapen og gravde meg ned i eska. Endelig! Inni eska ligger det glidemiddel, rens og ikke mindre enn TO Happy Rabbit vibratorer.

Den ene større enn den andre. Etter å ha vært singel i nesten tre måneder skulle dette bli en ny og bedre opplevelse. Kjørte hjem med et stort glis rundt munnen. Kunne ikke vente med å sette i gang. Hjemme tar jeg godsakene ut av eska og pakningen. Legger merke til at her er det ingen batterier som trengs, usb ladding på begge. Begge er utstyrt med glatt silikonbelegg, Rabbit vibrator og helt enkle knapper.

– Helt fantastisk

Jeg legger Happy Rabbit g-punkt slim til lading først. Veldig høvelig med usb lading. Den trenger to timer for å laddes opp. To knapper - en rund knapp til å styre vibratoren på rabbitørene og en avlang knapp til å styre vibrasjonene på selve dildoen. Tester ut de forskjellige vibrasjonene før jeg setter i gang. Da jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle håndtere den i praksis, satte jeg på vibratoren på selve dildoen og satte på klitten. Vibrasjonene er såpass kraftig at det har effekt med det samme. Bruker vibratoren på klitten til jeg kommer – noe som så absolutt ikke tar lang tid. Så må jeg teste både g-punkt dildoen og rabbitørene samtidig.

Oh glory days sier jeg bare!
Den er helt suveren.

Noe slikt har jeg aldri tidligere vært borti. G-punkt simulatoren funker akkurat der den skal og rabbitørene er helt fantastisk. Sammen er disse guddommelig. Fra start til slutt tar det bare 2 minutter å få orgasme. Etter orgasmen må jeg teste ut flere av vibrasjonene og jeg bare fortsetter å komme og komme. Finner ikke ord som kan beskrive hvor bra den er. Den MÅ oppleves!

I mens jeg tester ut Happy Rabbit g-punkt slim, legger jeg Happy Rabbit Thrusting på lading. Usb lading er nok en gang helt perfekt. Dagen etter jeg testet ut g-punkt vibratoren må jeg ta i bruk HR Thrusting.

–Klimakset kommer fort

Denne har også to knapper. Den ene styrer rabbitørene og den andre styrer faktisk dildoen frem og tilbake. Tror ikke mine egne øyne da jeg oppdager dette og gleder meg enda mer til å teste ut denne. Varmer opp med rabbit ørene som er enda mer kraftig enn på HR g-punkt vibratoren. Det er så hele meg dirrer og klimakset kommer fort, meget fort.

Får 5 klitt orgasmer
før jeg fører dildoen inn.

Trykker på knappen og er veldig spent. Men opplevelsen er ikke like bra som forventningene. Dildoen har tre hastigheter, men jeg kjenner ikke det spesielt godt. Prøver en god stund, men dette er ikke noe jeg får til å fungere for meg. Prøver den flere dager, men det eneste jeg får noe ut av er rabbitørene. Den «automatiske» dildoen fungerer ikke for meg. Men jeg kan bruke den som en vanlig dildo der jeg gjør jobben selv. Og sammen med rabbitørene er dette en suksess.