YESforLOV blindfold i sateng

Artikkelnr. 116145
1 omtaler
149,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Merke: YESforLOV

Forfør partneren din i senk ved å sette på et silkebånd over øynene. I mørket blir sansene forsterket. Fingre som strykes over huden gir gåsehud av begjær...

Silkeglatt fristelse

Totalt mørke. Skjerpede sanser. Pirrende berøring som gir en skjelving gjennom kroppen. Sensitiv hud som registrerer det minste streif av berøring med ekstra kraft.

For å binde hender eller føtter, eller dekke til øynene. Men mest av alt, for å ikke gå glipp av noe.

Som pirrende blindfold

Når vi ikke kan bruke øynene, skjerpes de andre sansene. Du kommer i et helt annet modus. Du blir mye mer bevisst, og opplever de andre sanseinntrykkene på en annen måte. Du føler mer. La deg trollbinde av magien ved å utnytte lukt, smak, hørsel… Og det å ikke vite hva partnerens neste trekk vil bli. Hvor neste berøringer streifer.

Stryk silkebåndet kjærlig over huden for en sensuell følelse. Båndet glir lekent over huden. Konsenstrer deg om intimsonene som brystvorter, nakkegrop, innsiden av lårene og hør partneren din stønne av lyst.  

Kombiner blindfoldet med pirrende tilbehør som varmende massasjeolje, bodypaint, isbiter og kilefjær. Lek med sansene….

Eller til frekk bondage

Uskyldig utseende, dominant personlighet… Blindfoldet i sort sateng kan også brukes til å binde hender og føtter. Det myke materialet vil føles glatt og behagelig mot den bundnes hud, men indikerer også hvem som har makten. 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?