INKL. WOMANIZER

Pirrende julekalender 2020

Artikkelnr. 119190
1299,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Skjem bort deg selv eller din kjære med denne pirrende julekalenderen. Dagene frem til julaften har aldri vært deiligere! 

Frekkere julekalender for voksne

Overrask din partner med denne erotiske og frekke julekalenderen som vil gi dere begge en uforglemmelig jul! Tro oss: Andre julekalendere blekner ganske raskt i sammenligning med en erotisk julekalender. Denne julekalenderen lar dere få et deilig avbrekk fra julehandel, dekorering og julestress med sitt deilig innhold. Det beste av alt er at ikke bare partneren din, men også du kan nyte godt av denne julekalenderen. Den inneholder nemlig sexleketøy og tilbehør til han, henne og til par. Glade jul!

Julekalender med Womanizer

Julekalenderen har 24 erotiske bokser, som fungerer som luker, som åpnes hver dag frem til jul. Gjemt i de ulike boksene vil du blant annet finne en parvibrator, en vibrerende penisring, glidemidler, en Womanizer Starlet og mye mer! Julekalenderen er laget av robust kartong. Den ser ut som en bok og kan åpnes og stilles opp. Skikkelig lekker! Julekalenderen inneholder også et hefte med informasjon om de ulike produktene og gode sextips som lar dere få en skikkelig deilig desember. 

Julekalenderen inneholder produkter til en verdi av over 3000 kroner!

OBS! Spoiler Alert

Dette inneholder pakkekalenderen:

9 x sexleketøy
4 x undertøy/plagg (one size)
4 x myk bondage
5 x nødvendig tilbehør (glidemiddel, massasje og kondom)
3 x annet lekent tilbehør

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: