INKL. WOMANIZER

Orion pirrende julekalender 2021

Artikkelnr. 120159
790,- før 1299,-

LEKEN ADVENT

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Skjem bort deg selv eller din kjære med denne erotiske julekalenderen. Dagene frem til julaften har aldri vært deiligere!

Erotisk julekalender for voksne

Overrask din kjære med denne erotiske julekalenderen som er fullstappet med sexleketøy og tilbehør som gjør at partneren din kan stresse ned og nyte julestria – på den aller beste måten! Men det er ikke bare partneren din som blir fornøyd. Også du kan nyte godt av den erotiske julekalenderen. Den inneholder nemlig noe til han, noe til henne og mange deilige produkter som dere kan utforske sammen som par. Glade jul!

Julekalender med Womanizer

Selve julekalenderen er superlekker i sine sorte og røde detaljer, og den kan fint åpnes opp og stå fremme gjennom hele julen. Boksene på innsiden av julekalenderen fungerer som luker. Åpne én eske hver dag for å avdekke den frekke og deilige hemmeligheten som gjemmer seg bak. Dere vil blant annet finne en en massasjestav, en vibrerende penisring, glidemidler, en Womanizer Starlet og mye mer... La resten bli en overraskelse for både deg og partneren. Klarer du ikke å vente, kan du scrolle nedover og finne innholdet nederst i produktteksten.

Den erotiske julekalenderen inneholder produkter til en verdi av over 4000 kroner, og inneholder også et hefte med informasjon om de ulike produktene og gode sextips som lar dere få en skikkelig het desember.

OBS! Spoiler Alert

Dette inneholder den erotiske julekalenderen:

  • 10 x sexleketøy (batterier er inkludert)
  • 1 x Womanizer Starlet
  • 2 x undertøy (one size)
  • 2 x myk bondage
  • 5 x kosmetikk (glidemiddel, massasjeolje etc.)
  • 4 x annet lekent tilbehør

Her kan du se en fullstendig oversikt over hva Orion pirrende julekalender 2021 inneholder.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: