VERDI 6600,-

Luksus Julekalender 2023

Artikkelnr. 121412
33 omtaler
1592,- før 1990,-

NÅ -20%

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Lilla

Snart utsolgt! Ikke vent med å sikre deg årets råeste julekalender. I Luksus julekalender sikrer du deg 24 rykende, hete overraskelser - inkludert alle kvinners favoritt Womanizer!

Luksus Erotisk julekalender Limited Edition 2023 

Gjør deg klar for årets mest etterlengtede begivenhet – Norges mest populære julekalender er tilbake, og denne gangen bedre enn noensinne! Luksus Limited Edition er fjorårets bestselgende kalender, og i år er intet unntak. I julekalenderen får du ikke bare 24 pirrende gaver, men 24 hete opplevelser å nyte alene eller med partner som bare varer og varer...

Luksus julekalender passer perfekt for både single og par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Det er både for deg som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til et nytt nivå. Gjør årets beste investering i sexlivet, vi lover; førjulstiden vil aldri bli mer hot – du kan kanskje til og med få spart litt på strømregningen i år? Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende. 

Fjorårets bestselger! Fikk best i test i julekalendertesten til KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

"Vi gir denne kalenderen et soleklart terningkast 6!" - produktestere av Luksus Julekalender 2023

I denne erotiske julekalenderen får du hele 24 eksklusive kvalitetsprodukter til deg og din kjære, som både vibrerer, stimulerer, smører og pirrer! Men vær obs! Det kan bli vanskelig å motstå fristelsen til å åpne alle posene på en gang – men alt er lov! Produktene i kalenderen har en samlet verdi på over 6600 kroner, og gir deg mulighet til å utforske hele vårt sortiment av produkter. Her får du virkelig valuta for pengene dine. Og som om ikke det var nok, kommer produktene i en lekker oppbevaringsboks sammen med vakre poser som kan pryde nattbordet ditt!  

7 av 10 får et mer lekent sexliv med erotisk julekalender

Med vår erotiske julekalender er du garantert et mer lekent og spennende sexliv. I en ny undersøkelse gjennomført av Kondomeriet*, kom det frem at så mange som 7 av 10 fikk et mer lekent sexliv takket være fjorårets erotiske julekalender. Vår julekalender gir deg inspirasjon til hvordan man kan krydre sexlivet og åpner opp for at man kan utforske seg selv og partneren på nye og spennende måter! 

Laget av våres beste eksperter! 

Luksus er en helt unik julekalender laget av de største og beste i bransjen for å gi deg en deilig og uforglemmelig adventstid. Sammen med våre dyktige eksperter og sexologer har vi gått inn for å skape den beste erotiske julekalenderen for deg. Det deilige innholdet av produkter kommer til å overgå alle dine forventninger. Med 33 års erfaring, er det ingen andre enn Kondomeriet som er bedre på julekalender!  

OBS! Spoiler alert 

Luksus julekalender 2023 inneholder:  

  • 1 stk. bestselgende Womanizer 
  • 10 stk. fantastiske sexleketøy til både han, henne og par 
  • 8 stk. pirrende bondageprodukter 
  • 5 stk. erotiske tilbehør og hjelpemidler  

Er du nysgjerrig på hva som skjuler seg i posene i kalenderen? Her kan du sjekke ut hva Luksus julekalender inneholder! 

*En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 28/08-23 til 05/09-23. 2529 kvinner og menn i alderen 18-55+ år, som hadde kjøpt julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.  

Dette sier andre kunder (33)

Hvor mange stjerner vil du gi?