KUN TILGJ. I BUTIKK!

Luksus erotisk julekalender 2022

Artikkelnr. 121014

Sikre deg Norges mest solgte erotiske julekalender - med 24 deilige overraskelser ink. Womanizer! Kun i et begrenset antall. Kapre deg kalenderen nå, før det blir for sent...

Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022

Dette er julekalenderen alle ønsker seg i år. Luksus Limited Edition julekalender er perfekt for både single og par som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til neste nivå. Dette er virkelig en god investering for alle som vil gjøre juletiden, og andre tider på året, ekstra spennende og pirrende.  

Ann-Kristin og Tom har testet Luksus erotisk julekalender (terningkast 6): «Sexen ble bedre, villere og mer magisk enn noen gang!».

Best i test i julekalendertest KK 2022 (terningkast 5): «Har du en leken date planlagt finner du garantert noe i denne du piffe opp kvelden med. God variasjon i innholdet – mye som er gøy!».

Best i test i julekalendertest Nettavisen 2022 (10/10 poeng): «Adventskalenderen er full av produkter du ellers kanskje ikke ville ha kjøpt, men som er kjempeartige å ha. For en desember dette blir. Dette er bare å glede seg til! Jeg skal anbefale den til alle jeg kjenner!».

Best i test i God Kveld Norge julekalendertest 2022 (terningkast 6): «Vi likte veldig godt tingene den hadde å by på og designet var finere. En annen ting som gjorde at den trekker veldig mye mer opp, er posene!».

Denne erotiske julekalenderen inneholder 24 eksklusive kvalitetsprodukter til deg og din kjære, som både vibrerer, stimulerer, smører og pirrer! Det kan bli vanskelig å ikke åpne alle posene med en gang... Totalverdien på produktene i kalenderen er på over 5500,-. I tillegg er alle produktene nøye utvalgt av eksperter basert på kundefavoritter så her får du virkelig mye for pengene. Og ikke nok med det – produktene kommer i en lekker boks og fine oppbevaringsposer som tar seg ekstra godt ut på nattbordet.  

7 av 10 får et mer lekent sexliv med erotisk julekalender

Med vår erotiske julekalender er du nærmest garantert et mer lekent sexliv. I en ny undersøkelse gjennomført av Kondomeriet*, kom det frem at så mange som 7 av 10 fikk et mer lekent sexliv takket være fjorårets erotiske julekalendere. Vår julekalender gir deg inspirasjon til hvordan man kan krydre sexlivet og åpner opp for at man kan utforske seg selv og partneren på nye og spennende måter

Laget av våres beste eksperter!

Luksus er en helt ny og unik julekalender laget av de største i bransjen - nasjonalt og internasjonalt - for å gi deg en deilig og uforglemmelig adventstid. Våre dyktige eksperter har gått sammen for å skape den beste erotiske julekalenderen for deg – og resultatet kommer til å toppe alle dine forventninger. Med 33 års erfaring, er det ingen andre enn Kondomeriet som er bedre på erotisk julekalender! 

Les: 5 gode grunner til å kjøpe en erotisk julekalender

OBS! Spoiler alert 

Luksus julekalender inneholder: 

  • 1 stk. bestselgende Womanizer 
  • 12 stk. spennende sexleketøy 
  • 4 stk. pirrende bondageprodukter 
  • 7 stk. erotiske tilbehør og hjelpemidler 

Klarer du ikke å vente med å se hva som skjuler seg i kalenderen? Her kan du se full oversikt over hva Luksus julekalender Limited Edition 2022 inneholder.  

*En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 01/09-22 til 08/09-22. 1855 kvinner og menn i alderen 18-55+ år, som hadde kjøpt julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.

Hvor mange stjerner vil du gi?