Erotisk julekalender Naughty and Nice

Artikkelnr. 119163
1299,-
Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Denne erotiske julekalenderen gjør den kalde adventstiden skikkelig het! Unn deg selv en deilig desember eller skjem bort en heldig partner...

Erotisk julekalender for voksne

Planlegger du å overraske din kjære med en julekalender denne julen? Da bør du sikre deg denne orgasmefylte julekalenderen. Naughty and Nice julekalender er fullstappet med sexleketøy og tilbehør som gjør at partneren din kan stresse ned og nyte julestria – på den aller beste måten! Men det er ikke bare partneren din som blir fornøyd. Også du kan nyte godt av julekalenderen. Den inneholder nemlig sexleketøy for både han, henne og par. Julekalenderen oser av luksus og eleganse og er helt perfekt for par som liker å eksperimentere. Her er det bare å gjøre seg klar for en deilig desember!

Julekalenderen inneholder produkter til en verdi av 4490 kroner!

24 pirrende luker

Boksene på innsiden av julekalenderen fungerer som luker. Åpne én eske hver dag for å avdekke den frekke og deilige hemmeligheten som gjemmer seg bak. Aldri før har julestria vært deiligere! Du får blant annet en parvibrator, buttplug, vaginakuler, glidemiddel og mye mer... La resten bli en overraskelse for både deg og partneren. Klarer du ikke å vente, kan du scrolle nedover og finne innholdet nederst i produktteksten.

Merk: Alle batterier er inkludert, men må settes inn før bruk. Husk også å fjerne den beskyttende plasten i batterirommet, dersom produktet har dette.

OBS! SPOILER ALERT

Dette inneholder julekalenderen:

  • 8 x sexleketøy
  • 2 x hygieneartikler
  • 4 x glidemiddel, massasjeolje og duft
  • 5 x bondage
  • 5 x annet lekent tilbehør

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: