Mer Lyst Frekke Håndjern Rosa

Artikkelnr. 120984
2 omtaler
169,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Rosa
  • Materiale: Metall
  • Merke: Mer Lyst

Frekke håndjern med rosa pelskant. Pelskanten gjør håndjernene både lekre og behagelige. Forfør din partner med sikre håndjern dere kan sett på og ta av raskt!

Håndjern med rosa pelskant

Håndjern med rosa pelskant som lar deg gjøre hva du vil med partneren din... Mer Lyst håndjern har et enkelt nøkkelhull, med medfølgende nøkler. Håndjernene er også supertrygge å bruke, ikke bare på grunn av pelskanten, men fordi de er utstyrt med en quick release-knapp. Et lite klikk og man er ute av de! Det betyr at håndjernene kan åpnes uten bruk av nøklene. Fantasien om å bli bundet er et av de mest utspilte fantasiene blant nordmenn, så hva venter du på? Dette er håndjern som kommer i en One Size-størrelse, men om du synes håndjernene er litt små i omkrets, kan man ta av pelshylsen for å gjøre dem litt mer romslige.

«Mer Lyst» med Kondomeriet

En orgasme gir lyst og fyller kroppen med ny energi. Med Kondomeriets egne sexleketøy ønsker vi å pirre din nysgjerrighet og gi deg en leken hverdag. Serien "Mer Lyst" er inspirert av våre kunders orgasmefavoritter og laget for å gi deg mer nytelse.

Spesifikasjoner: 

  • Materiale: Metall
  • Størrelse: One size

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: