Massasjeolje Nuei varmende karamell

Artikkelnr. 121312
1 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Olje med smak
  • Merke: Nuei
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Karamell

Gjør massasjen til en uforglemmelig opplevelse med denne varmende massasjeoljen fra Nuei. Ta en god mengde, smør den inn og blås lett over huden, så vil du kjenne den intense og magiske varmen...

Varmende massasjeolje med smak av karamell

Utforsk en verden av sensuelle smaker med den fortryllende massasjeoljen fra Nuei! Denne unike oljen vekker dine sanser og gir en varmende følelse når du delikat masserer den inn i huden og blåser på huden! Nuei har nøye valgt naturlige ingredienser som er kjent for sine styrkende og afrodisiakum egenskaper. Dette gjør oljen til en unik blanding av glede og velvære. Og det beste av alt - den er trygg å bruke sammen med lateks, kondomer og sexleketøy av alle materialer, inkludert silikon. Nå kan du utforske og nyte uten bekymring! I tillegg til sin uimotståelige effekt, er Nuei sine produkter stolte av å være 100% veganske og fri for parabener, gluten og sukker. Velkommen til en verden av ren intimitet og delikate smaker! 

Hvordan fungerer den? 

Ta en god mengde med massasjegél i hendene og gni hendene sammen. Smør gélen over ønsket område på kroppen og kjenn hvordan huden føles varm og pirrende. Om du blåser lett på huden der oljen er påført, vil du faktisk kjenne at den varmer enda mer! Hvor fantastisk er ikke det? Varmen kommer til å gi deg en enda mer intens og forsterkende stimulering! 

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 100 ml
  • Smak: Karamell
  • Ingredienser: Glycerin, Aroma, Propylene Glycol, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Saccharine, Panax Ginseng Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caramel, c.i. 19140, c.i. 15985.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?