Pjur Med Vegan vannbasert glid 100 ml

Artikkelnr. 116250
3 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (16)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 100

Pjur Med Vegan glide er et effektivt, vannbasert glidemiddel helt uten konserveringsmidler. Glidemiddelet inneholder kun veganske ingredienser, og er ikke testet på dyr. Glidmiddelet sørger skånsomt for å tilføre ekstra fuktighet. Passer utmerket for sensitive slimhinner.

Helt vegansk glidemiddel

Den veganske forburkergruppen har økt i antall de siste årene på verdensbasis. Økt etterspørsel etter produkter som passer for veganere, resulterte i utviklingen av Pjur Med Vegan glide. Glidemiddelet inneholder kun veganske ingredienser, og verken ingrediensene eller det komplette produktet er testet på dyr. Formelen er helt uten parfyme, parabener, konserveringsmidler eller glyserin. Det vannbaserte glidemiddelet er pH-nøytralt og passer for alle hudtyper. Den ekstra fuktigheten i glidemiddelet gjør at glidekremen varer lenge. 

Pjur Med glidemidler

Pjur Med glidemiddel er utviklet med tanke på forbrukernes seksuelle helse. Noen ganger trenger kroppen litt hjelp. Pjur Med glidemiddel er utviklet med naturlige ingredienser, og anbefales av leger og farmasøyter. Mange kvinner opplever vaginal tørrhet, spesielt i overgangsalderen eller etter bruk av medisiner. Hormonbalansen kan forstyrres av stress eller under graviditet, noe som forstyrrer kroppens egenproduksjon av glid. Produktene i Pjur Med-serien passer for alle hudtyper. 

Ingredienser:

Aqua, Propylene Glycol, Dipropyleneglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Citric Acid. 

Flasken rommer 100 ml. Oppbevares i romtemperatur. 

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?