Multiorgasmer for menn

For at du som mann skal kunne få flere orgasmer på rad, må du lære å få orgasme uten å ejakulere. Her får du vite hvordan! 

Flere orgasmer på rad

Selv om kvinners evne til å få multiorgasme er velkjent, er det mindre kjent at også menn kan få flere orgasmer på rad. For de aller fleste menn skjer ejakulasjon samtidig som orgasme, og det er lett å tenke at de er én og samme prosess. Men hvis du ønsker å oppleve multiorgasme, må du lære å skille ejakulasjonen fra orgasmen.

Øvelse gjør mester

Å lære seg dette krever tid og øvelse. Teknikken bygger på eldgamle tradisjoner fra Østen, og kroppens pust og energistrømmer spiller viktige roller. Hvis du har gjort litt yoga tidligere, er du et godt skritt på vei. Det beste er å øve seg på stegene nedenfor på egenhånd. Da har du ro til å gjøre ting i ditt tempo.

Finn din PC-muskel

PC-muskelen en forkortelse for det latinske ordet for bekkenbunnsmusklene; Pubococcygeus. Dette er muskelen du bruker til å stoppe eller bryte av tissestrålen. For å oppnå multiorgasme må denne muskelen trenes opp. Øv på å stramme og slappe av muskelen. Dette kalles Kegel-øvelser eller bekkenøvelser. 

Finn din grense

Det er det øyeblikket under seksuell opphisselse hvor du ikke lenger klarer å holde igjen ejakulasjon. Den beste måten er å masturbere og følge nøye med på hva som skjer i kroppen din.

Etter hvert kan du begynne å leke med grensene dine. Masturber til du kommer helt på grensen, stopp så opp, pust, og begynn igjen. 

Når du merker at du nærmer deg klimaks, stopp stimuleringen og press sammen PC-muskelen. Hold den i et par sekunder. Legg merke til hvordan det føles. Det er denne teknikken du skal bruke for å hindre ejakulasjon.
Å oppnå multiorgasme krever også at du kontrollerer energien som vanligvis blir utløst når du får orgasme. Energien skal ikke flyte ut av deg, men flyte oppover til magen og brystet og andre deler av kroppen. Her spiller pusten en viktig rolle.  

Siste steg er å la deg selv ha en orgasme, mens du presser sammen PC-muskelen og konsentrerer deg om å la energien flyte utover i kroppen. Dette tar tid og krever øvelse, men det verste som kan skje er at du får en orgasme og ejakulerer. Etter hvert kan du nå grensen din, gå over den og oppleve en orgasme uten ejakulasjon. Og så kan du få orgasme til. Og enda en...

Kilde: about.com