Hvordan avvise sex...

Ingen liker å bli avvist, spesielt ikke seksuelt. Å bli avvist av kjæresten kan skape usikkerhet, og gi grobunn for spekulasjoner om at noe er galt i forholdet. Derfor er det viktig å tenke gjennom hvordan du avviser sex med partneren om lysten er på bunnen. 

Vis hensyn når du avviser sex

Akkurat som det er viktig å vite hvordan dere skal forføre hverandre, er det vel så viktig å vite hvordan man avviser på en ok måte, hvis lysten virkelig ikke er til stede for å ha sex. Å bli avvist seksuelt kan imidlertid være et skikkelig slag under beltestedet, så trå varsomt.

Her er seks råd om hvordan du kan si nei uten å knuse egoet til kjæresten din:

1) Ikke dytt ham eller henne vekk. Vis følelser med kyss og klem i stedet, slik at han eller hun ikke føler seg avvist. Du er bare ikke klar for sex i kveld.

2) Send en sms eller si i detalj hva du vil gjøre neste gang dere skal ha sex. Og gjennomfør det. Det er bedre å gi alt når lysten har steget igjen. 

3) Bestem tidspunkt for en date neste uke, og fortell at forventningene vil gjøre opplevelsen enda sterkere.

4) Lei en film som du vet partneren tenner på, selv om det er noe skikkelig møl i dine øyne. Oppmuntre ham/henne til å kose seg mens filmen ruller. 

5) Få kjæresten til å bruke sex-energien sin ved å skrive ned sine ti favorittstillinger og gjøremål i sengen. Så lover du at dere skal gå igjennom listen uke for uke.

6) Gi partneren din en sensuell massasje. Og hvem vet, kanskje får du litt lyst på sex likevel...

Lov å si nei

Det er også viktig å huske på at det er du som bestemmer over kroppen din, og har du ikke lyst til å ha sex i kveld, skal du ikke la deg presse til det. Går det imidlertid en lang periode der en av dere ikke ønsker sex, bør dere snakke sammen om hva årsakene kan være, og så forsøke å gjøre noe med dette. Sex er en naturlig del av et forhold, og dersom den uteblir, kan forholdet få en skikkelig knekk.

Kilde: redbookmag.com