Forspill, forspill, forspill

Forspill er noe man tidligere så på som et nødvendig onde en mann måtte gjennom for at partneren skulle bli klar for sex. Nå har heldigvis forspill blitt en hyggelig selvfølge for de fleste par. I tillegg har ordet en deilig, positiv klang!

Forspill for tenningen 

Det er helt klart at man kan ta en kjapp en her eller der uten noen oppvarming først, men de fleste kvinner setter pris på at forspillet er en del av den seksuelle opplevelsen. Et pirrende forspill vil alltid øke gleden og forventingene, for de fleste mennesker trenger ”det lille ekstra ” seksuelt sett, spesielt etterhvert som vi blir eldre.

Gutta trenger gjerne mer enn fem sekunder på å få ereksjon, og jentene trenger litt ”tenketid” så de rekker å bli skikkelig våte. Trikset er å vente med penetreringen til begge er så oppspilte at det er vanskelig å kontrollere lysten. Hold igjen helt til begge er på ”må ha det, bare må ha det!”-stadiet. Det er garantert verdt pinen. 

Hvorfor skal man ha forspill?

Spesielt mange menn lurer på hvorfor forspill er så viktig, når man i stedet kan hoppe rett til desserten. For det første: Menn som koser og kysser partneren sin vil finne ut at hun ikke bare nyter selve penetreringen mer, men også oppnår orgasmen lettere. KVinner trenger litt lengre tid med stimuli for å komme høyere på stigen opp til den syvende himmel, og forspill er den enkleste metoden for at den stigen skal bli så lett å klatre som mulig.

Forspill er viktig seksuelt sett, men det er også den enkleste og beste måten å bli kjent med hverandres kropper og følelser på. Uten forspillet vil du aldri få vite hva hun virkelig trenger for å bli fullstendig stimulert. Ikke vær sjenert, si til henne at hun må gi deg tilbakemeldinger på det du gjør, og fortell henne om hvordan du liker det også. Begge parter tjener på god kommunikasjon under forspill og samleie, uten at dere selvfølgelig trenger å gjøre noen vitenskapelige tester underveis. Sex skal for all del være gøy og deilig!

Et godt forspill

Forspill kan være så mangt; klemming, stryking, kyssing, å dra av hverandre klærne, oralsex... Rett og slett alt erotisk, seksuelt og pirrende. Det er ingenting som heter ”Det Ultimate Forspill”, og det er ikke bare om å gjøre å trykke på de riktige knappene i riktig rekkefølge - selv om det hjelper betraktelig. Forspill handler også om å vite hva som tenner partneren din, at du byr på seg selv og leverer de sakene som gir opplevelsene deres en intens glede. Alle kvinner er forskjellige: Noen kommer nesten bare av å bli kysset med lette lepper i nakken, mens andre foretrekker mer direkte kontakt andre steder på kroppen. Uansett hvordan partneren din foretrekker det; glem for all del aldri klitoris! Dette er nemlig den mest følsomme og mest effektive knappen å trykke på for nytelsen hennes. 

Det finnes mange erotiske strenger å spille på, men én ting er sikkert: Alt begynner inni hodet hennes. Fortell henne hvor vakker hun er, og hvor mye du setter pris på den deilige kroppen hennes. Når du gir henne komplimenter for hvordan hun ser ut, gir det henne større selvtillit og hun blir sikrere i sengen. Hun vil dermed stole mer både på seg selv og på deg.

Hvordan få en bra oppvarming

Mange jenter bruker mye penger på sexy undertøy, så det er hyggelig om du tar deg tid til å se hvordan det sitter på henne før du river det av... Stimulér klitorisen hennes med fingrene utenpå trusen, blås varm luft gjennom stoffet og smånapp i huden hennes med tennene. La gjerne trusen sitte på så lenge at hun drar den av selv, eller bare skyv den litt til side før du penetrerer henne med fingrene. Å la stringtrusen sitte på under samleiet kan også være en veldig pirrende måte å ha sex på. Hold i den mens du tar henne bakfra, og presser deg enda hardere mot ryggen hennes.

Ert henne masse under forspillet, gjør alle de deilige tingene så sakte du bare klarer - uten at det blir kjedelig, selvfølgelig. Kyssing er supert, men ikke hold deg kun til munnen. Å kysse hverandre på kroppen under samleiet er også deilig. De fleste jenter klager over at kjæresten ikke kysser lenge nok, fordi han kjapper seg ned til de ”nederste godsakene”. Ikke vær flau over å utforske hele kroppen hennes med kyss og kjærtegn, det gjør bare den seksuelle opplevelsen enda bedre!

Husk at selv om det er viktig at du bruker tid på å varme henne opp, er det ikke dermed sagt at hun bare skal ligge på ryggen og få orgasmene servert. Sex handler om å gi. By på deg selv, så vil hun gjøre det samme.