Den ultimate (ut)løsningen

Føler du at dama er umulig for tiden? Noen ganger kan løsningen på et problem ligge rett foran nesen din.

Hvis forholdet er litt anspent eller dere sliter litt med kjemien for tiden, bør du legge deg i selen et par dager for å snu den negative utviklingen. Som den mannen du er, er du selvsagt en problemløser. Og det er nå du virkelig skal slå til og løse hennes problem – nemlig deg.

Tenk tilbake til da dere ble sammen

Hun valgte deg foran alle de andre mennene hun hadde møtt. Du er hennes utkårede, en person hun ønsker å dele livet med. Men etter hvert som tiden har gått, har dere kanskje glemt dette litt, slik at dere tar hverandre for gitt. Jo raskere du løser problemet, desto lysere blir utsiktene for en het kveld.

Derfor må du tenke deg om, og finne ut hva slags problem hun har, som du kan hjelpe henne med. Det kan være at hun savner omtanke, romantikk, intime samtaler, oppmuntring eller annet som du definitivt kan gi henne. Eller hvordan er det med oppgavene i huset? Er det noe som trengs å løses eller repareres der, som du kan bidra med? Eller er det problemer med noen hun kjenner, som hun kunne trengt din hjelp til å løse? Tenk deg godt om, og se hva du finner ut. Er det vanskelig, kan du forsøke å lytte til det hun sier, og det som kommer ut mellom linjene, så du vil snart oppdage hva hun kunne trenge fra deg.

Og så er det selvsagt en liten hake ved dette

Du må nemlig gjøre noe konkret med dette også. Ikke gjør som mange menn gjør, nemlig lytte til hva hun klager over og så gulpe opp noen råd slik at hun liksom skal løse dette på egen hånd. Nei, nei, slikt blir det ingen kos av. Det eneste du oppnår er at hun ser på deg som overflødig og det er jo en skikkelig turn-off.

Nei, filtrer ut alt det som bare er vanlig mas eller prat, og finn ut hva hun egentlig vil. Ingen liker å krangle, så er det mye mas i heimen, ligger det noe bak. Så reis deg opp og gjør noe med det med en gang. Da vil hun plutselig se på deg med nye øyne, for det er nemlig slik at folk tiltrekkes av noen som har gjort noe bra for dem, også kjærester.
 

Kilde: articledashboard.com, nymphomaniacWife.com, Calle Zorro.