Tips til sexleketøy for menn!

Produkteksperten hjelper mann med å velge riktig sexleketøy!

"Hei, er usikker på hva jeg er ute etter, har dere noe anbefalinger?" spør mann.

Katarina-svarer-riktig.jpg

Katarina-ny2023-sirkel.jpg

Hei mann 29!

Sexleketøy for menn er virkelig i vinden for tiden, og derfor har det kommet utrolig mange spennende nyheter. 

Først og fremst kan jeg nevne en av våre mest populære serier: Fleshlight Signature serien. Denne serien består av klassiske fleshlights med avstøpning fra forskjellige pornostjerner. Fleshlight kommer i et utrolig realistisk materiale som mange lar seg overraske av!

Et annet forslag er bestselgeren vår Arcwave Ion masturbator. Dette er et sexleketøy som har de samme berømte trykkbølgene som Womanizer har. Med andre ord, lar Arcwave deg nærmest oppleve hvordan en kvinnelig orgasme føles ut som! 

119174_Arcwave_Ion_GIF.gif

Et annet produkt som har toppet listene for menn i år er sugemaskinen Svakom Sam Neo. Dette er en unik sugemaskin som kommer med både sugeeffekt og kraftfulle vibrasjoner. I tillegg har den et superdeilig materiale! 

121241-Svakom-Connexion-Series-Sam-Neo-Interactive-Masurbator-1.png

Hot Octopuss penisvibrator Essential er også et godt alternativ om du ønsker et leketøy som kan krydre håndjobben. Dette er en penisvibrator som vibrerer deilig mot penis og gir en helt annen måte å onanere på!

119672-Hot-Octopuss-penisvibrator-Essential-inspo2.jpg

En annen bestselger er The Handy runkemaskin! Denne gjør rett og slett jobben for deg. Leketøyet kommer med en hastighet på 600 drag i minuttet og den myke hylsen gir deg deilig stimulering!

118814_thehandy2.jpg

I tillegg til disse, er det svært mange menn som velger å gå for et leketøy for prostatastimulering. Her kan jeg anbefale: Maskulin prostatapakke med anal glid som gir deg både en prostatavibrator og analt glidemiddel. Prostatavibratoren har et mykt materiale og en fin form for å stimulere prostata!

121480-Climaximum-Toulz-prostatapakke.png

Håper dette gjorde valget enklere 😊

Hilsen Katarina, produktekspert