Sexleketøy: Tips til leketøy som kan brukes alene og under sex?

Produkteksperten trekker frem flere gode alternativer til sexleketøy som både er fine alene og med en partner!

«Lurer på hva dere anbefaler som kan brukes både alene og under sex?» spør kvinne (25).

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei kvinne 25,

Så hyggelig at du sender inn ditt spørsmål til oss.

9 av 10 kvinner klitorisstimulering for å oppnå orgasme, og alle klitorisvibratorene vi har, kan brukes alene og under samleie. Vi har et enormt utvalg, så jeg skal komme med noen konkrete anbefalinger til deg, slik at ferden i sexleketøysjungelen ikke blir så vanskelig!

We-Vibe Melt er en unik klitorisstimulator. Denne har de populære trykkbølgene Womanizer er kjent for, samt det nydelige designet til We-Vibe. Det slanke designet gjør den enkel å bruke under samleie og har et ergonomisk design.

118619_we_vibe_melt6.jpg

RO-90 er en nett klitorisvibrator som heller ikke tar mye plass mellom dere. Ikke la deg lure av størrelsen, for den har nemlig deilige og kraftige vibrasjoner! RO-90 har hele 7 vibrasjonsmønster å velge mellom. Dra den f.eks over brystvortene eller testiklene for ett pirrende forspill.

118083_klitorisvibrator_ro-90_rose.jpg

Fun Be One fingervibrator ligger lett mellom fingrene, slik at den er svært anvendelig under samleie. Den kan også fint brukes når man gir eller mottar oralsex eller massasje. Den har deilige vibrasjoner, og du kan velge mellom 4 hastigheter. Veldig enkel å bruke under samleie og selvsagt alene. Den er 100% vanntett, så denne kan du nyte i dusjen også.

118935_BeOne_Fingervibrator.jpg

Parvibratoren We-Vibe Chorus kan også brukes under samleie! Den tynne «armen» er i skjeden og vil presse på g-punktet, samt gi deilige vibrasjoner mot penis. Den tykke «armen» vil ligge på klitoris. Den kan styres med en fjernkontroll, eller app, så du får det akkurat slik du vil! Veldig mange har også glede av denne alene. Neste gang partneren jobber sent, kan han styre den via appen, mens du er hjemme…

We_Vibe_Chorus_118827_6.jpg

En vibrerende penisring vil også stimulere klitoris under samleie! Dette er en ring som sitter på roten av penis og vil også gi en kraftigere ereksjon for han. En penisring kan du jo også bruke alene – bruk ringen som et håndtak og motoren som klitorisvibrator. 

117635_Aubin_vibrerende_penisring.jpg

Vibrerende penisring Aubin er en flott penisring for nybegynnere! Den har nupper som vil kjennes deilig på klitoris, og sitter godt rundt penis. Fifty Shades vibrerende penisring gjør penisen hans til en rabbivibrator! Denne har flere spennende vibrasjonsmønster, slik at både du og han finner en favoritt.

Håper dette var til hjelp!

Hilsen Katarina.