Min sjefs hemmelige affære (utdrag)

"Vi måler hverandre med blikket, og begge ser sikkert like sultne ut, for innen det neste minuttet er jeg presset mot veggen på soverommet hans. «Legg deg på ryggen, spre beina og ha hendene over hodet.»"

Luke:

Døren åpnet seg med et pling da jeg gikk inn på baren Bastille. Matthew kom rett bak meg, og jeg gliste til ham. Vi satte oss begge ned på en barstol og ga tegn til bartenderen. «God kveld gutter, hva kan jeg gi dere mot hjertesorgen i kveld?» Sa Theodor spøkefullt, og vi ler. «Det vanlige Theo.» Sjefen for Bastille så på oss begge under en grånende lugg, og satte to whisky on the rocks foran oss. «Nå gutter, noen spesielle vi ser etter?» Matthew ler, dulter meg i skulderen og gliser til Theo. «Å du skulle bare visst hvor uskikkelig lille Luke har vært i dag!» Jeg tok en slurk av den sterke drikken, og slappet av i skuldrene da den varme væsken rant nedover halsen min.

Theodor har alltid vært som en onkel for oss to, sidene fedrene våre og han hadde vært bestevenner siden universitetet. Øyebrynene hans føk til himmels, og han så på meg. «Virkelig? Med hvem?» Spør han Matt, og jeg legger hodet i hendene. «Herregud, jeg kommer til å havne i helvete.» «Pass språkbruket ditt gutt.» Før Matthew får ydmyket meg mer, plinger bjellen over døren og inn kommer tre vidunderlig vakre kvinner.

Både jeg og Matt blir sittende og stirre. Den ene jenta sier noe, og går lenger inn i lokalet. De to andre kommer mot baren, og jeg sverger på ballene mine at jeg skriker innvendig. Når de kommer frem, ser vi bort og nipper til drinkene våre. «Luke?» «Matthew?» Spør de to kvinnene i kor, og vi snur oss som på refleks. «J… Emma?» «Catarina?» De satte seg på stolene ved siden av oss, og bestilte hver sin vodka soda. «Sterke saker for ei jente på ditt nivå.» Sier jeg, og får et dask i hodet. «Au faen Theo.» «Respekter kvinnfolk gutt.» Emma, Catarina og Matthew ler. Jeg på min side, himler med øynene. «Ja da, tro du meg det gjør jeg.» Svarer jeg, og møter Emma sitt blikk. «Hei Cat! Danser du?» Spør Matt over hodet mitt, og ser på sekretæren sin. «Om jeg danser? Ja Matthew, jeg danser.» Svarer hun sensuelt, gulper i seg vodkaen og reiser seg. «Kom igjen store gutt, vis meg hva du kan.»

Matthew tar hånden hennes, og blir dradd bort på dansegulvet. Jeg svelger i meg whiskyen min, og reiser meg. «Kom igjen Warren. Vi skal danse.» Sier jeg, og rekker ut hånden. Theo ser på meg og hever øyebrynene med et skjevt glis. Emma biter seg i leppen, før hun tar hånden min og sammen går vi bort til dansegulvet. Musikken dundrer i ørene våre, mens kroppene våre gnir seg mot hverandre.

Emma:

Alkoholen har virkelig fått det beste av meg... Hendene mine er godt plassert på Lukes nakke, og rumpa mi gnir seg mot skrittet hans. Jeg kjenner pusten hans på nakken, og et vått kyss blir plantet på halsen min. Kroppen min skriker etter mer, og jeg snur meg så vi står ansikt til ansikt. Sangen «Small World» spilles over høyttalerne, og kroppene våre danser i takt med den og hverandre. Matthew og Catarina hadde allerede dradd hjem… Sammen. Lucia dro med en fyr hun kjente fra sykehuset, mens vi ble igjen. «Det du gjør med meg kan ikke beskrives med ord, Emma.» Sier Luke inn i øret mitt, høyt nok til at jeg hører det. «Så hvorfor bruke ord, når du kan vise meg?» Svarer jeg, og ser inn i de dype brune øynene under luggen som hadde falt ned i pannen hans.

Jeg så at han svelget tungt, før det vanlige gliset kom på plass. Så tok han hånden min, dro meg ut i gangen og opp en trapp. «Hvor tar du meg nå Mr. Traynor?» Ler jeg, og blir dradd bort til en vegg. Vi kan fortsatt høre musikken og folkene som er nede, men da Luke presser meg mot den mørke veggen, blir all annen lyd utestengt. Han stryker de store krøllene mine bak ørene mine, tar ansiktet mitt i hendene sine og bøyer seg ned til meg. «Herregud kvinne… Du er så heit.» Jeg ler inn i munnen hans, og kysser ham igjen. «Jeg kan ikke klage på mannen som står foran meg heller.» Svarer jeg uskyldig og vifter med øyevippene. Luke dasker meg på rumpa, og jeg stønner inn i munnen hans. Han stopper meg med et kyss, og jeg klamrer meg til ham. «Mm, ta meg med hjem. Nå.» Sier jeg, og han reiser seg opp i full høyde. «Med glede.» Jeg kniser som en skolejente, og Luke legger en jakke rundt skuldrene mine mens vi går ut og praier en taxi.

«Galant.» «Alltid kjære.» Jeg smeltet når kallenavnet rullet av leppene hans. En gul drosje parkerer foran oss, og vi hopper inn. «Ballard Avenue, 22 gate ved parken.» Sier Luke uten anstrengelse, før han lar hånden gli oppunder kjolen min. Han lener seg helt inntil meg, og lar hendene vise meg hva som er i vente. «Å herre… Gud…» Stønner jeg så stille jeg kan. Luke drukner stønnene mine med munnen sin, og jeg nyter alt med denne mannen. Fem minutter senere, stopper drosjen utenfor en galant leilighetsbygning og jeg måper. Luke gir sjåføren pengene, og får meg ut av bilen og opp trappen. Mens han låser opp, strekker jeg meg rundt ham og gnir forsiktig utenpå buksene hans. «Emma…» Advarer han, og jeg smiler mot skulderen hans. «Ja kjære?» Svarer jeg med et trykk på kallenavnet.

Luke hveser ut gjennom sammenbitte tenner, tar hånden min og drar meg inn i heisen. Jeg legger merke til at han trykker på 3 etasje, før han presser meg mot veggen. «Fy faen… Du er i så mye trøbbel.» Jeg kniser og begynner å åpne skjorten hans. Heisen plinger, og før jeg vet ordet av det er jeg høyt over bakken og beina mine ligger rundt hoftene hans. På et magisk vis greier han å låse opp døren med meg rundt seg, og vi ler inn i hverandres munn. Han snubler så vidt, og vi faller ned i en stor myk sofa. Jeg stryker håret hans tilbake, og kysser ham. Luke setter seg opp, drar meg opp på fanget sitt og begynner å utforske kroppen min.

Håret mitt blir dratt tilbake, leppene hans suger seg fast til halsen min og jeg stønner. «Du smaker så utrolig deilig. Du skal være sår når du drar igjen...» Jeg løfter hodet hans opp mot mitt eget, stopper ordstrømmen, før jeg glir ned på gulvet mellom beina hans. Fingrene mine åpner knappen, leker litt med glidelåsen, og slikker meg om munnen før jeg ser på Luke. «Kjære…» Før han får snakket fra seg, lar jeg leppene mine omslutte den mest private delen av ham. Et stønn unnslipper munnen hans, fra dypt nede i halsen og jeg legger hendene om skaftet hans. Jeg elsket følelsen av hva munnen min gjorde med ham, og gikk dypere. Han bøyde seg litt frem, og tok håret mitt i ene hånden sin. «Se på meg.» Sier han, men jeg later som jeg ikke hører ham.

Jeg burde visst bedre, for øyeblikket etterpå blir hodet mitt dradd tilbake. Et stønn unnslipper meg, og jeg ser uskyldig opp på ham. Han reiste seg så han ruvet over meg. «Kom deg opp.» «Og om jeg nekter?» Luke bøyde seg ned, grep haken min og kysset meg dypt. «Da kan du dra hjem vesla.» Sier han, og jeg lager trutmunn. «Det ville ikke vært gøy.» Svarer jeg og reiser meg opp. «Mist klærne.» Hvisker han i øret mitt, og knærne mine skjelver så vidt. «Hjelper du meg?» Repliserte jeg og Luke gliser.

Glidelåsen i kjolen min blir åpnet, den faller til gulvet, fingrene hans åpner bhen min og den faller oppå kjolen. Jeg står igjen i en liten rød truse og sorte høye hæler. «Måtte Gudene tilgi meg.» Sier han, og faller på knærne foran meg. Hendene hans griper om den nakne rumpa mi, og drar meg mot seg. Først kysser han meg prøvende utenpå trusene, men da jeg griper tak i det sorte bustete håret hans, fyller en spjærende lyd stuen. «Å Gud…» Den varme tungen hans legger seg over den harde nerveknuten mellom beina mine, og jeg roper navnet hans sammen med en hel rekke andre ord. «Lukeeee…» Jeg ser ned, og han møter øynene mine. «Jeg skal få deg til å skrike i natt.» Jeg trekker pusten skarpt, og han reiser seg.

Vi måler hverandre med blikket, og begge ser sikkert like sultne ut, for innen det neste minuttet er jeg presset mot veggen på soverommet hans. «Legg deg på ryggen, spre beina og ha hendene over hodet.» Sier han bestemt. «Ja vel sjef.» Sier jeg ertende, setter meg på sengekanten og drar av meg skoene. Så legger jeg meg sånn han ba om, og venter. Vekten av ham legger seg over meg, og brunt møter blått i et perfekt øyeblikk. Hånden hans legger seg under det ene låret mitt, leppene erter de rosa knoppene på brystene mine til jeg vrir meg. «Vær så snill…» Ber jeg. Luke setter seg opp, strekker seg bort til det rødbrune nattbordet og tar ut en kondom.

Jeg hører den spjærende lyden av pakningen som blir åpnet og ser silhuetten av ham når hånden drar det nedover det struttende skaftet. Så legger han seg over meg, kysser meg og glir inn i meg. «Åfyfaen. Du aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst på deg.» Ordene til begge var snøvlete, men herregud så godt det var…! Hendene mine grep om midjen hans, og neglene kilte nedover ryggen hans. «Em…» «Hardere.» Sier jeg, og ser ham inn i øynene. «Mm, det er så godt…»-«Så jævlig godt.» Sier vi nesten på likt. Var det en ting jeg ville at denne mannen skulle gjøre, var det det som kom fra leppene hans i dette øyeblikk; «Jeg skal sørge for at du ikke kan gå ordentlig i morgen.» «Vær så snill…» Jeg så det kjente gliset hans i mørket. «Vær så snill hva kjære?» Tennene mine møter underleppen, beina mine ligger i kors rundt hoftene hans og bevegelsene hans var så smidige… Så balanserte.Dyktige.

Selvsagt hadde en mann med hans utseende plukket opp triks her og der, men måtte Gud hjelpe meg! Skjelvingen som kom over kroppen min, fra hårroten og ned til tærne var det beste jeg noen gang hadde kjent. Jeg skrek, og kroppen min løftet seg opp mot hans. Lukes hode la seg i nakkegropen min, kroppen hans spente seg og han tok et siste kraftstøt inn i meg, før han også ropte akkurat det jeg følte. Vi ble liggende slik, svette, andpustne, drita fulle, men tilfredsstilte.

Etter et par minutter, rullet Luke seg over på ryggen og jeg snek meg opp på brystet hans. Vi var begge stumme, og slitne. «Så… Det var… Okay du vet faen meg hva du driver med.» Pusten hans er jevn, og når jeg ser på ham har han sovnet. Jeg smiler, stryker en svett hårlokk bort fra ansiktet hans og legger meg til rette. Kom jeg til å huske dette i morgen? Mest sannsynlig ikke. Ville jeg be ham få meg til å huske? Det kom jeg til å gjøre… Mange ganger… Trøttheten seg over meg, og snart var pusten min jevn også…