Lidenskapelig kontakt | Kondomeriet

Lidenskapelig kontakt

Du dytter meg inntil veggen, og det eneste som driver oss er rusen av hvor seksuelt opphisset vi er av hverandre. Klær rives av, og kyss blir utdelt på alle de riktige punktene på hele kroppen. Du gjør som du vil, og spiller ditt eget spill. Du tar tak i hendene mine, tar slipset ditt og binder meg fast. Du kan ikke få nok av meg, og utforsker kroppen min med hendene dine. Du stryker hånden gjennom mitt brune lange hår, og lukter på det forsiktig. "Du er så nydelig, vet du det?". Du holder meg så fast, og begynner smått å bite og dele ut kyss fra hals ned til nipplene mine, som for øyeblikket allerede er stive...

Jeg stønner ukontrollert, og bøyer ryggen i du begynner å slikke og forsikte bite i ene nipplen. Den andre hånden bruker du til å masere min andre velformede bryst, men som du sakte beveger nedover ribbeina mot magen med fingertuppene. I dét du når trusekanten, og pusten min når klimaks trekker du hånden til baklommen og drar fram et silkebånd. Du smiler forsiktig i munnviken, og uten at jeg rekker og tenke binder du meg forann øynene. Hodet mitt er dopet ned av kåtheten, og jeg klarer ikke å kjempe imot spillet du spiller. Du har meg i din hule hånd, og fri til å gjøre hva du vil med...

Du fører meg inn på soverommet, kaster meg ned på sengen og binder meg fast til sengen. Du begynner å kysse og pirre meg fra hals, nedover på siden av brystet - mot min gudinne. Du sprer beina mine, og drar fingrene på innsiden fra foten og sakte opp mot kneet. Fingrene har nådd innsiden, og forsiktig kjeler du fingrene på innsiden av trusekanten. Du merker at jeg blir gal av kåtskapen, vrir på kroppen og puster... Det føles ut som en evighet, og jeg klarer ikke vente.?? Plutselig begynner du og ta på gudinnen min, og jeg bøyer meg i etterlengtet nytelse.

Jeg er allerede våt, og du ler smått over virkningen du har på meg. Uten at jeg rekker å reagere tar du taki trusen, og river den av meg.. Jeg ligger i sengen, bindt fast, helt naken, og helt din. Alt er mørkt, men jeg kan føle nærværet ditt, og venter på ditt neste trekk... Plutselig kjenner jeg tungen din på min gudinne, jeg stønner overrasket, men kåtheten tar over og gjør at jeg følger takten din. Alt er svart, det eneste jeg føler er tungen din som beveger seg forsiktig og kontrollert over klitten min. Du biter, napper, suger og vet akkurat hva du gjør, og kroppen min følger hver eneste ordre du gir den.

Du tar to fingre og begynner å maserer på klitten min, samt som du slikker deilig på den akkurat som jeg elsker det.??Plutselig kjenner jeg den andre fingeren din ved mitt høydepunkt, og jeg vrir meg av nytelse. "Ligg stille!" sier du, og tar vekk fingrene. Jeg behersker meg, og du begynner din tortur av nytelse enda en gang... Du leker med åpningen min, pirrer, plager... og jeg elsker det... Jeg prøver holde meg stille, men din takt, fingrene og tungen din som vet akkurat hva de gjør; driver meg til vanvidd.. "vær så snill" sier jeg i det jeg stønner. Du ler lett "værsåsnill, hva?" sier du imens du forsikitg tar tuppen av fingeren din inn og opp og ned åpningen min.

"Inn i meg!". Uten at jeg rekker og reagere tar du dypt inni meg. Jeg skriker av nytelse. Du tar meg forsiktig, så hardt, så forsiktig igjen. Du leker med meg, treffer g-punktet inni skjeden min, og jeg stønner over dine egenskaper. Jeg kjenner det bygge seg opp, kroppen min er klar for å eksplodere, og jeg klarer knapt å vente. men du stopper. Du vet akkurat hva du gjør, og hvor du har meg. Du ler lett enda en gang: "nå er det min tur". ??Jeg smiler "ja, bare vent". Jeg binder deg fast og nå skal jeg gi deg din "straff". Du sitter der i bare buksene med den veltrente og muskuløse kroppen din. Mørkt rufsete hår og havblå øyne.

Du er virkelig praktfull, og jeg føler det er min plikt å få av deg den altfor lekkre buksen ganske snart. Men jeg bruker tid på deg, stryker deg på låret utenpå buksa, nærme men ikke så nærme. Jeg ser pikken din vokse seg større og biter meg i leppa og smiler. "Den skal jeg suge senere", Og du drar lett på smilebåndet, og undrer deg over hva jeg planlegger. Jeg setter bind for øynene dine, og begynner å småbite deg i underleppa, og deretter suger jeg på den. Jeg stryker deg nedover brystet med hendene mine, mot skrittet, forså å begynne å stryke deg utapå buksa på pikken din. Du stønner og skulle ønske jeg hadde den i munn. Jeg kjenner den blir varmere og hardere.

Jeg knepper opp buksa med munnen og biter ned glidelåsen. Jeg kan se hvor tent du blir. Jeg biter deg forsiktig rundt pikken, utapå boxeren og gir deg en forsmak av hva som kommer. Jeg tar rundt herligheten din, og begynner å runker forsiktig. Jeg holder den fast mens jeg sugbiter på ene nippelen din, og beveger meg sakte ned... Kysser deg nedover og stopper ved magen. Jeg gir mange øme, intime kyss på magen og rundt boxerkanten. Du stønner tungt og frustrert. Jeg biter i boxerkanten, du puster tungt og venter i spenning på mitt neste trekk. Jeg drar bokseren sakte av med tennene, og din herlighet kommer til syne.

Den står det, praktfull, og venter på at jeg skal fortsette mitt spill. Forsiktig smaker jeg på tuppen av din herlighet, og du spenner deg av etterlengtet kontakt. Sakte beveger jeg tungen min rundt, nedover og oppover igjen, drar tennene mine så forsiktig som mulig over din herlighet. Du stønner, og jeg vet hva du vil ha, og jeg gir deg det.. Jeg tar deg i min munn, og gleder meg over hvor fantastisk den viste seg å være. Hånden min finner også kontakt, og jeg kan høre at du elsker det. Opp og ned, rundt, hardt og forsiktig går jeg i en takt du aldri har følt maken til...

Munnen og hånden min jobber i takt, og jeg går bare fortere og fortere, rundt og rundt. ??Uten at jeg har lagt merke til det, har du kommet deg utav båndet, tar taki hodet mitt, og knuller meg forsiktig i munnen. Du løfter meg opp, smiler og kysser meg lidenskapelig. Jeg kan se det i øynene dine, og du i mine: det er på tide. "Jeg vil ha deg, NÅ!" og på kommando sitter jeg meg på skrevs over deg, og vi er helt oppslukt av hverandre. Jeg tar tak i herligheten din samtidig som jeg kjeler forsiktig med åpningen min... Du knurrer, takler ikke ventingen, tar tak i hoftene mine og dytter meg nedpå... og jeg hiver meg bak i etterlengtet fryd over å bli fylt opp.