Etterlengtet kundebesøk!

«Tunga hans jobber seg nedover halsen, han biter meg helt perfekt i niplene etter tur, og jeg stønner høyt (...) Aldri har jeg vært så klar for noe i hele mitt liv»

For en fantastisk sommerdag! Det kan nesten ikke bli bedre, og når jeg i tillegg skal ut til den mest attraktive av alle kundene mine, så setter det tankene i sving. Som vanlig er jeg nydusjet, med mitt lekreste undertøy på. Føles bra ut og det gir en god og pirrende følelse, for det er ingen som forventer seg silke og blonder under det veldig praktiske arbeidsantrekket mitt, og jeg kjenner at akkurat i dag gir det meg en ekstra selvtillitt.

Jeg ser på klokka og vet jeg har timet det perfekt i forhold til avtalen vi har, jeg lar bilen skli sakte innover gårdsveien og nyter synet av bugnende jorder og den fantastiske gården som kommer frem foran øynene mine. Og der kommer bonden sjøl også, durende i traktoren sin.

Det er noe med store maskiner, de gjør noe med stemningen i kroppen min de også. Så mektige og imponerende, og jeg kjenner jeg vrir meg i setet bare av synet. Det pleier å være tilfellet når jeg drar herfra, men i dag er det tydeligvis en kropp som er i gang før jeg i det hele tatt har kommet meg i nærheten av denne flotte mannen.

Han svinger seg elegant ut og vinker meg bort, vi gjør raskt unna det vi har avtalt, til min skuffelse. Noe så ergerlig å bli raskt ferdig når man først er ute hos akkurat han her. Jeg ser han nøler et sekund han også, før han lurer på om jeg har tid til en kaffekopp. Om jeg har? «Selvsagt har jeg tid til det», sier jeg. Og haster etter han som går ganske hurtig foran meg.

Han ser ikke akkurat verst ut i sine arbeidsklær, fader altså, det er noe med menn som både er kledd for og kan jobbe fysisk. I den litt trange gangen tar vi av oss sko, og når han skal henge opp capsen sin, er han så vidt borti den ene armen min og det iler øyeblikkelig gjennom hele kroppen når hans bare hud treffer min. Jeg slipper fra meg et lite gisp og plutselig føles det ut som om hele gangen er helt elektrisk. Jeg er på et øyeblikk heltent og jeg kjenner pusten min endrer seg.

Blikket vårt møtes, og jeg vet at blikket mitt sier alt om hva jeg ønsker nå.

Vi står foran hverandre ett par sekunder før han nølende tar ett skritt mot meg og dermed står helt nærme, jeg føler meg helt svimmel idet han tar hånden sin og stryker over kinnet mitt og tar et veldig forsiktig grep bak nakken min og gir meg et overraskende varsomt kyss, nølende, mykt og deilig. Det er nesten så det føles som jeg går opp i flammer. At denne mannen klarer å være så varsom?

Jeg svarer nok litt ivrigere på kysset enn han forventer, og han ser nesten litt bekymret ut når kysset er over. Mens jeg nå har kommet til et punkt hvor jeg bare vil ha han, jeg er faktisk helt klar! Her er jeg bare nødt til å ha litt fart i sakene kjenner jeg, så jeg tar tak i de deilige overarmene hans og drar han mot meg og kysser han med den største lidenskap.

Det er helt fantastisk, jeg elsker lukten av han og smaken av han. Helt perfekt. Jeg tenker at han må vite hvor mye jeg ønsker dette, så jeg hvisker i øret hans; «ikke noe press, men jeg har fantasert om dette i 1,5 år!» Han stivner til et lite øyeblikk før han kysser meg igjen, han bruker tunga si helt vanvittig bra og mens vi regelrett råkliner, geleider han meg bestemt avgårde.

Før jeg vet ordet av det er vi på soverommet hans og river klærne av hverandre. Han dytter meg bestemt ned på senga samtidig som han har et godt tak i meg. Tunga hans jobber seg nedover halsen, han biter meg helt perfekt i niplene etter tur, og jeg stønner høyt da det bare er noe av det deiligste jeg vet, og det gir meg strålinger rett ned i skrittet. Jeg spriker så godt jeg klarer og peser. Aldri har jeg vært så klar for noe i hele mitt liv.

«Kjør på», stønner jeg. «Jeg må ha deg med en gang». Aldri har et kondom vært raskere på, og han kiler meg langs sprekken med penis, forsiktig inn med hodet, ut igjen og opp til klitten og gjentar dette noen ganger så jeg jamrer meg. Jeg er så opphisset at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, og endelig støter han sakte inn og helt til bunns. Og stopper opp. Og vi får øyekontakt før han helt forsiktig jukker dypt der inne flere ganger.

Å herre hvor godt det er. Jeg klarer ikke å holde tilbake stønnene mine i det hele tatt og møter han så godt jeg klarer mens jeg klamrer meg til ryggen hans. Også drar han til på tempoet som om han skjønner at det er akkurat det jeg trenger i dag. Det er å fylles opp og tas hardt som er saken, og han innfrir så til de grader for nå er han ikke til å stoppe, heldigvis. Han kommer med et høyt stønn.

Det kjennes så godt med pulseringen inni meg, igjen og igjen. Vi ligger og småkysser og koser mens jeg kjenner på det korte håret i nakken hans med fingertuppene. Vi ligger sånn i noe som føles som en herlig evighet før han forsiktig trekker seg ut. Etter at kondomet er kastet, begynner vi å småkysse og kose igjen. Fader altså, noe så fantastisk som denne mannen, dette kunne jeg holdt på med hele dagen. Jeg slipper fra meg nok et stønn og da er han helt med.

Han fukter fingrene sine og lar de forsiktig gli langs sprekken min og rundt klitten,
forsiktig, varsomt og i passe jevnt tempo.

Han får meg helt til randen før han tar to fingre helt inn og jobber varsomt og godt med punktet mitt der inne, jeg jamrer meg, for dette er helt himmelsk! At han biter meg i niplene samtidig gjør at jeg nesten ikke klarer å holde tilbake mer. Jeg hjelper til med min egen hånd på klitten mens han fortsetter å bearbeide punktet mitt der inne. Og veldig raskt kommer jeg i den kraftigste orgasmen jeg har kjent. Han holder fingrene sine perfekt i ro på punktet mitt til de siste krampetrekningene er over.

«Var det verdt å vente 1,5 år på dette da», lurer han kvikt på, og jeg bare fniser inn i nakken hans. «Det var det», bekrefter jeg. «Men det bør ikke bli like lenge til neste gang!»