Aller best med den du elsker | Kondomeriet

Aller best med den du elsker

Endelig hører jeg nøkkelen i låsen, og døra som skyves opp. Jeg reiser meg opp som planlagt. Jeg snur meg ikke mot han, jeg er fortsatt vendt fra ham. Hører at han slenger fra seg sekken, henger fra seg jakka og tar av seg skoa. Jeg reiser meg opp og strekker hendene i været så t-skjorta dras opp, strekker på tærne og sørger for å gi rumpa et ekstra løft.

Jeg merker hvordan øynene hans brenner på bakdelen min, merker hendene hans som kribler etter å ta rundt de, presse penisen sin mot dem, stryke over dem. Han kommer like raskt som en vindkast og står plutselig like bak meg. Selv om det ikke er noen overraskelse når han kommer nær bak meg og kiler meg med kjegget hans i nakken min, skvetter jeg litt til. Han kysser meg ømt og mellom kyssene sier han - "Står du her og byr deg du?" Jeg ler en stille latter og smiler. Jeg merker at gåsehuden som begynte i nakken nå sprer seg videre rundt om hele kroppen. Det kribler i magen. Etter så lang tid, og han gjør fortsatt dette med meg.

Jeg merker den deilige og stramme kroppen hans bak meg og hvordan han presser seg mot meg. Blikket hans faller ned på bakdelen min, og jeg vet hvilke bilder som dukker opp i hodet hans. Han vil rive av meg buksa, rive av meg trusa og støte inn i meg med det samme. Men jeg vet også at han liker så godt hvordan jeg kan leke med han og presse han til det ytterste. Jeg har det kåte blikket hans klart foran meg selv om han står bak meg. De deilige muskuløse armene hans holder godt tak rundt meg og han begynner å massere puppene mine. Faste arbeidshender masserer de med en økende kraft. Han er utålmodig i dag. Mellom de tunge åndedragene sier han - "du er så jævla deilig, vet du det?"

Han vil slenge meg over sofakanten og støte inn i meg med det samme. Jeg har så lyst, jeg er så klar, men bestemmer meg for at jeg vil la han vente litt til. Nå har pusten hans blitt ennå tyngre og han gir tegn til at jeg skal snu meg. Pikken hans er hard under den trange jeansen og jeg merker den poker meg pirrende og nysgjerrig på rompeballene mine. Herlighet som jeg elsker den følelsen, følelsen av at hans seksuelle verktøy vokser av å gni seg mot meg. I en kjapp bevegelse har han snudd meg rundt mot han. Han ser meg dypt inn i øynene og gransker ansiktet mitt nøye med lyst og begjær lysende i blikket hans. Hendene hans har et godt tak på hver sin side av ansiktet mitt og han kysser meg først med kraft, så litt dypere med den elskverdige lidenskapen hans. Den harde penisen hans presser seg mot skrittet mitt og jeg merker hvordan det pulserer i mitt eget kjønn. Han kikker plutselig nervøst mot stuevinduene hvor jeg har vært smart nok til å trekke for gardinene. Han smiler lettet og gir oppmerksomheten sin tilbake til meg. Med en kjapp bevegelse ligger t-skjorta mi på gulvet, like raskt etterfulgt av hans egen. Den deilige kroppen hans, de deilige markeringene og den sterke overkroppen. Jeg lar hendene mine gli over overkroppen hans og beundrer den deilige mannen foran meg. Han drar fingrene sine utenpå trusa mi, leker med meg mens han kysser meg pirrende i nakken og nedover halsen. Jeg fikler med knappene på buksa hans og med hans hjelp blir den dratt ned med bokseren følgende like etter. Han tråkker seg ut av buksa og står naken foran meg med et stolt penis struttende mot meg. Han smiler fornøyd mens han drar av meg trusa.

Tålmodigheten hans svikter og jeg ser nå hvor desperat han er etter å ta meg her og nå. Jeg smiler lurt og går ned på kne mens jeg tar et fast grep rundt han. Jeg styrer penisen hans mot leppene mine og begynner med å kysse han lett på penishodet for så å leke med tunga over strengen hans. Han stønner av takknemlighet og jeg merker hvordan han jobber med å holde seg i ro. Jeg leker lenge med han før jeg tar hele han i munnen min. Jeg suger først sakte og bestemt før jeg øker tempoet og merker ivirigheten hans spenne seg i kroppen hans. Når han er godt i gang og jeg har fått inn en god rytme stopper jeg opp og jeg ser øynene hans som spretter opp i overraskelse.

Jeg reiser meg opp og kysser han på munnen. Han smiler fornøyd og kysser meg hardt tilbake, tar tak rundt meg og dytter meg bort til sofaen. Han gjør det jeg forutså - snur meg og gir tegn til at jeg skal bøye meg over sofakanten ved å holde et fast grep rundt nakken min. Med en liten kraft presser han meg ned. Jeg nøler ikke med å lystre hans ordre og bøyer meg bydende frem så bakdelen min strutter ut mot han. Han sukker fornøyd og gir meg et overraskende hardt dask på rompa. Fingrene hans leker seg med klitoris og jeg merker varmen spre seg nedentil. Det er nesten så jeg ikke klarer å styre meg lenger, og heldigvis klarer ikke han heller. Han fører den harde penisen sin mot klitoris og leker med den noen få sekunder før han støter hardt og bestemt inn i meg. Jeg faller nesten over sofakanten av den overveldende følelsen og han må holde meg fast.

De faste og bestemte støtene fortsetter med korte mellomrom og jeg kjenner på en følelse som kan minne om gåsehud innvendig. Det er såvidt jeg kjenner tærne mine berøre gulvet og jeg lar han ta all kontroll over meg. Jeg kjenner hendene hans som beveger seg opp mot ansiktet mitt og kiler meg i nakken og rundt brystene mine. Plutselig tar han et godt tak rundt det en brystet og med den andre lager en slags sirkel for å samle sammen håret mitt. Plutselig kjenner jeg en kraft dra meg bakover og jeg lar et høyt stønn slippe tak. Med et godt tak rundt håret mitt og den ene hånden hans rundt brystet mitt holder han meg godt fast og begynner å knulle meg så hardt han makter. Jeg har ingen kontroll og lar alle følelser flyte over meg og inni meg. All kontroll ligger i hans hender som holder meg godt fast og han støter inn i meg med et ufattelig høyt energinivå.

Jeg aner ikke hvor lenge vi holder på, kjenner bare på den behagelige bedøvende følelsen og den tilfredstillende støtingen som trigger noe inni meg. Det kjennes ut som at noe snart vil flyte over og jeg merker en nummenhet spre seg i hele kroppen. Bak meg hører jeg tung pusting gå over til høylytt stønning og jeg merker hvordan musklene hans spenner seg i alle deler av kroppen i det han kommer inni meg. Uten noen form for selvkontroll åpner jeg munnen og stønner høyt i det jeg kjenner en overveldende følelse bygge seg opp i meg.  Før jeg vet ord av det ligger han slengt over meg med den tunge kroppen sin og vi ramler ned i sofaen i en klumsete og kronglete stilling. - "Herregud som jeg elsker deg og den deilige rompa di", hvisker han til meg før han kysser meg ømt.