Aldri hadde jeg tenkt tanken

"Jeg er i himmelen. 2 menn, en på hver side, hva skjer? Vi har jo aldri pratet om dette før."

Aldri hadde jeg tenkt tanken. Han kommer hjem fra jobb, jeg er i boblebadet med en god venn. Jeg ber han kle av seg og komme oppi, det er 40° i vannet og jeg er varm og yr. Han går på badet, kler av seg og kommer ut, tar av seg håndkle og jeg blir overrasket over at under er det ingenting, bare den store staken titter frem.

Meg og kompisen stirrer med store øyne, han kryper nedi bassenget og setter seg ved siden av meg. Han stryker meg på ryggen og kysser meg, så knyter han opp bikinitoppen min. Jeg sitter der med puppene som strutter ut. Brystvortene er stive, det er litt kaldt i luften, men jeg er glo varm. Jeg sitter der og viser puppene mine for kompisen min.

Kompisen min ser på puppene mine, så ser han på mannen min. Mannen min nikker på hodet og smiler. Plutselig har jeg munnen til kompisen min over den ene brystvorta. Han suger og biter hardt, jeg merker jeg blir sprengkåt. Mannen min tar tak i den andre puppen, knar og leker med den. Jeg er i himmelen. 2 menn, en på hver side, hva skjer? Vi har jo aldri pratet om dette før. Nå sitter de begge og koser med puppene mine, og jeg klager ikke for det er så deilig.

Mannen min ber meg om å reise meg opp. Jeg gjør som jeg blir fortalt og plutselig har dem begge knytt opp bikini-trusa mi. Jeg står der helt naken. Kompisen min kjenner på vaginaen min før han ber meg om å sette meg ned. Under vannet kjenner jeg hånden til kompisen min og at han fører hånden min bort til seg.

Til min store overraskelse kjenner jeg nå på pikken hans,
badeshortsen er borte og jeg holder rundt den store harde pikken.

Jeg kjenner at noen fingre sprer kjønnsleppene mine og begynner å fingre klitoris. Jeg er ikke helt sikker på hvem som gjør det, det eneste jeg vet er at det er godt, så jeg bare beveger meg sakte med. Mannen min ber meg om å sette meg på kne og holde meg fast i bassengkanten. Jeg gjør som han sier og holder meg fast. Jeg kjenner at vannet så vidt dekker rompa mi. Jeg merker en finger som går langt inn i vaginaen min, den går inn og ut.

Jeg er så våt og kåt. 

Plutselig skvetter jeg litt til for der kom det en finger til som penetererer rompa mi. Fingrene går frem og tilbake samtidig som en gnir fort over klitten min. Jeg merker det ikke er lenge til dette går... Jeg kommer snart.. men rett før orgasmen kommer trekker dem seg ut. Plutselig står kompisen min ved siden av meg, og mannen min suger den store harde kukken hans. Jeg tar litt på meg selv mens jeg sitter og ser på at mannen min leker med kompisen min.

Han suger hardt og lenge drar den langt ned. Jeg ser kompisen min holder hardt tak i hodet på mannen min og dytter han inn og ut. For mannen min er det bare å gape og ta imot. Mannen min trenger en pause og setter seg ned ved siden av kompisen min. Kompisen min tar tak i kukken til mannen min og begynner og runke han, jeg setter meg foran kompisen min og suger han.

Alle er i fyr og flamme.

Jeg får beskjed om å reise meg og sette meg på kanten. Kompisen min setter seg ned på kne, fører tungen over klitoris og slikker og suger. Etter noen deilige minutter så sier mannen min at jeg skal snu meg og holde meg fast i kanten. Han tar på meg en øyemaske, slik at jeg ser ingenting. Jeg merker det er pirrende. Plutselig kjenner jeg en hard og lang pikk komme inni meg og som skyver seg ut igjen. Det må være kompisen min. Jeg har aldri kjent denne pikken før, den er god, stor og hard... Jeg stønner og klamrer meg fast. Plutselig hører jeg flere lyder. Det er mannen min som står bakerst. Han dytter penisen sin inn og ut av kompisen min, så rykker det til i alles kropp og vi bryter ut i en stor orgasme.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: