5 ord

De siste årene har det vært like varmt og livat som i Gobiørkenen på soverommet hjemme, og jeg har slitt litt med det til tider. Det er like kleint hver kveld, når «motstanderen» snur ryggen til og sier godnatt. Selv ligger jeg der og funderer over livets vendinger og hva som gikk galt i dette forholdet. Vel, at livet vender seg, fikk jeg jammen erfare enda en gang! Han ringte en sommerdag, midt i arbeidstida. Vi har snakka sammen før, både på telefon og face to face. Fyren er hyggelig og kjekk å se på. Fører seg fint og har alltid en god klem på lur. Denne dagen var han mer pratsom enn ellers, og veldig blid. Vi både smilte og lo mens vi skravla. Plutselig spør han om jeg kunne holde på en hemmelighet. Ja, det kan jeg, svarte jeg. Jeg har lyst på deg. Jeg svimte nesten av. Og ble steinkåt. Og veldig stille. Lenge. – Hadde jeg hørt riktig? Sa han virkelig...? Kødder han med meg? Og så HAN da! Dritstilig er han. Og har lyst på meg!! Lille meg, som ikke har gjort noe særlig vesen av meg i forhold til han, når vi har møttes. Han kommenterte forsiktig at det ble veldig stille i andre enden nå… Eeeeh.. ja, pep jeg omsider, det ble det. Men, seriøst, altså? Har hatt det lenge, var svaret. Hva sier du? Jeg har lyst å knulle deg. Har lyst å komme mellom puppene dine… Åh Herreguuud! Jeg stønnet, og kjente varmen bre seg. Det var lenge siden sist, kjente jeg. Altfor lenge siden! Tenk om jeg kunne be han komme hit med en gang og forsyne seg? Det hadde vært så deilig med en omgang…

Det rykket i underlivet mitt, og jeg måtte knipe sammen beina. Jeg satt jo på jobb for pokker! Gud Fader så kåt jeg ble! Det svartnet for meg, og jeg pustet bare så vidt ned i halsen kjentes det som. Jeg led alle helvetes kvaler, jeg var dritkåt, og livredd på en gang, der jeg satt og egentlig skulle arbeide skikkelig effektivt. Lykka var at det bare var jeg og en kollega på jobb denne dagen, så jeg kunne snike meg ut av kontorlandskapet og snakke videre med fyren uten at noen hørte oss. Jeg måtte få litt tid til å fordøye dette her, før jeg kunne se noen i øynene og snakke normalt igjen. Jeg forventet ikke dette da vi startet samtalen, og ble fullstendig satt ut, men veldig glad og en smule fortumlet av det hele. Han forstod at jeg trengte litt tid på meg. Det var ikke hver dag han var ute på sjekker’ n heller, så han var en smule heit i trøya selv også. Vi prata lenge, han mest, jeg bare tok imot, og hadde nok med det. Store tid, dette her må være den ultimate drøm, tenkte jeg. Sånne tilbud vokser neigu ikke på trær akkurat. Han ville gjerne vite alt om mine ønsker og vaner, i sengen. Ville jeg ha han forfra, eller kanskje bakfra? Sakte og stille sideveis, eller ville jeg bli tatt hardt? Ville jeg like å sitte på fanget, med staken hans helt inne, mens han koste med puppene mine? Jeg svelget tungt og svarte ja, til alt... Det er så lenge siden… Herre min skaper, tenkte jeg, jeg kommer til å dø her, inne på arkivet og sjefen finner meg som en våt klut på gulvet…. Kjære vene… jeg ble helt mo i knærne, og kunne bare hviske inn i telefonen.

Han oppfattet at jeg slet, og fortalte at han hadde fått skikkelig reisning nå. Hadde jeg lyst å kjenne på den? Ta meg i munnen og smak på meg! Ja, hikstet jeg, kom med den! Jeg vil slikke oppover staken din… kjenne deg inni munnen min. Likte jeg å suge? Han ville gjerne bli sugd, men ikke helt av. «Alt på sin plass» mente han. Det var ok for meg, som aldri har helt hatt sansen for å drikke den drammen. Jeg vil suge deg, vil suge hele klitoris inn i munnen og leike med tunga mi over den, sa han plutselig. Gni deg med tunga og gi deg et par fingre samtidig. Vil du ha meg slik? Jeg sèg ned på kne, og klarte ikke å svare. Er du der, sa han, hest. Ja, hvisket jeg. Vær så snill, ikke si mer nå… Herlig, jeg er sikker på at du er like våt og kåt, som jeg er hard og kåt på deg, sa han og lo. Det går for meg, svarte jeg. Du er helt rå i kjeften. Herregud, du vet jammen å sette ord på ting. Du er kanskje ikke vant til det, sa han. Lite visste han at jeg ikke hadde smakt snurten av noe på flere år. Jeg var aldeles utslått etter denne samtalen, og hadde min fulle hyre, med å følge med i arbeidet mitt resten av dagen. Alt gikk i et eneste virvar, og jeg var nok ikke helt i vater, nei. Det eneste jeg så for meg var fyrens glitrende øyne og brede smil. Latteren hans, da han fikk det til å gå for meg mens vi snakka på telefonen, var i ørene mine. Av og til kjente jeg hendene hans nedover magen min, mens jeg gikk over gulvet. Jeg måtte stoppe opp, og gispet etter luft. Jeg takker Skaperen for at han fikk fyren til å manne seg opp og ringe meg, og jeg visste at dette kom til å bli en våt sommer, ikke bare værmessig, men ellers også. Jeg visste at jeg bare kunne glede meg til dagene og ukene fremover.

Vi møttes noen dager seinere og gjorde akkurat de tingene vi hadde snakket om den første dagen. Vi gav hverandre alt, hele veien. Da han endelig, virkelig, tok hele klitoris inn i munnen og gav meg to fingre i tillegg, var det så uendelig deilig. Jeg kom nedover fingrene hans og han smilte opp til meg. Deilig! Sa han. Jeg liker å se på når du kommer. Han trakk meg nedover senga, så bena kom ned på gulvet og trengte sakte inn i meg. Langsomt, slik at jeg fikk venne meg til ham. Jeg fikk kjenne hver eneste cm han har. Det brede hodet som bante seg vei innover i meg og gjorde meg vidåpen. Han tok helt pusten fra meg. Ble der inne, helt, helt innerst. Vi bare så på hverandre. Ventet. Kjente. Følte hverandre. Jeg klarte ikke mer, men måtte rulle litt med hoftene under ham. Godestemin, så herlig å kjenne den rykke til inni meg. Vil. Sitte. På. Fanget. Ditt!! Fikk jeg hikstet frem. Han skubbet meg lenger opp i senga, og vi rullet rundt så jeg kom øverst. Endelig kunne jeg bestemme fart og styrke. Jeg trakk meg nesten helt av ham, og holdt rundt staken hans med begge hendene. Kjærtegnet den med myke bevegelser. Bøyde meg frem og sugde lett på brystvortene hans, mens jeg balanserte helt ytterst på kukhodet. Og gav han de heteste kyss helt ytterst på tuppen med den dyvåte musa mi. Han stønnet at han kom snart. Jeg ba han komme langt inni meg, ville kjenne den varme sæden sprute hardt inn helt innerst. Han tok tak i hoftene mine og ville ha meg helt nedpå seg, jeg gav villig etter, og han gav meg alt sitt, mens han holdt meg hardt inntil seg. Det var så deilig at jeg måtte gråte litt. Jeg trengte han så inderlig og dette hadde gjort meg godt. Han mumlet til meg; Jeg trengte deg virkelig, vet du at jeg har vært konstant småhard siden vi prata? Vennen min.. jeg har vært våt hele tiden, så jeg kjenner problemet ditt. Siden har vi skapt mange gode minner sammen, både fysisk og over telefonen når han er på jobbreise. Det får jeg kanskje lov å fortelle om en annen gang? Bare hans:-)