Sving julen inn! | Kondomeriet

Sving julen inn!

En sexhuske er det sexleketøyet flest nordmenn ønsker å prøve!

Husker du scenen fra TV-serien Sex og singelliv hvor Samantha og hennes elsker både flyr og stønner høyt, svevende nakne på en huske? 

Solid leke

Selvsagt kan du snekre din egen huske, eller bruke en hengekøye (pass på balansen!), men det enkleste er nok å investere i en spesialdesignet sexhuske. De er solide og fleksible, med tykt sete og praktiske håndtak, og gir enkel tilgang der nede. Det er også tryggere da husken er laget spesielt for sex. Her er alle stillinger lettvinte, da du fyker rundt i luften.

Alt blir enklere

Den store fordelen med sexy huskelek er at det åpner for stillinger som tyngdekraften – eller lårmusklene – vanligvis setter en stopper for. Mange par har problemer med å gjennomføre samleie i stående stilling, men med henne sittende i en huske høyt hevet over bakken, er dette problemet løst. I tillegg kan husken svirre rundt 360 grader, og han kan enkelt bestemme hvilken vinkel han vil penetrere henne i.

116931_2_FantasyDoorswing.png

Sexhjelpemiddelet flest ønsker å prøve

Visste du at en sexhuske er det flest menn og kvinner i Norge ønsker å prøve av produkter til sex? Det er noe med friheten i husken, hengende over bakken, som vekker nysgjerrigheten i vårt folk.

Kjøp en huske som festes med en solid krok i taket og som er enkel å hekte av. Når svigers kommer på besøk, kan dere jo bare henge en fin lampe der i stedet eller si at det er der dere henger opp TRX-slyngene for treningen.

Finn sexhusken her!

Kilder: Brand cognition spørreskjema 2019