Ny teknologi lar vibratoren ha uendelig tilgang på strøm

De nye hybridvibratorene fra Fun Factory gjør at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom før strøm igjen!

Fun Factory har i flere år laget innovative og spennende sexleketøy av god kvalitet. Kjennetegn er spreke farger, glatte silikonoverflater og dype vibrasjoner. Nå lanserer de en helt ny kolleksjon av sexleketøy som skal gagne forbrukeren enda mer. De nye hybridvibratorene kan lades opp, men også fungere kun på batteri!

Hvordan fungerer det?

I utgangspunktet ser vibratoren helt vanlig ut, og når du får den har den kun batteri som strømkilde. Men om du har ladepakken, får du lader til vibratoren pluss oppladbare batterier! Da kan du styre helt selv hva du vil bruke og er du ute på tur, og ikke har tilgang til strøm kan du bruke batterier. Er du hjemme er det mer miljøvennlig å benytte seg av ladefunksjonen. 

Innovativt

Kondomeriet opplever at det er stor etterspørsel etter ladbare vibratorer, samt de som er batteridrevne. Derfor kommer nok en hybrid til å være midt i blinken for folk. De kan faktisk velge! Nå som sommeren står for tur, kan du enkelt ha med deg en slik type vibrator og om du glemmer laderen er ikke det noe problem. Uansett hvordan man vender på det, er det brukeren som vinner på en slik løsning. 

Ulike design

Foreløpig kan du velge mellom Mr Boss, Wicked Wings, Diva Dolpin, Abby-G og Darlig Devil. Disse har ulik form. Noen har stimulering for klitoris mens andre er mer klassiske i formen. Alle kan finne en de liker!

Oppdag din favoritt her!