Dette ønsker vi oss egentlig til jul

Noen gaver er kanskje for frekke til å legge under treet? Dette ønsker vi oss i all hemmelighet… Og nei, du er ikke alene!

Glem ullsokker og stillongs, det er erotiske gaver vi vil ha! Nordmenn er faktisk mer kinky enn man skulle tro, ifølge en undersøkelse utført av Norstat. Visste du for eksempel at sexhuske er det flest menn og kvinner i Norge drømmer om å prøve av sexleketøy?

Delte fantasier

Mange bærer på fantasier som de av en eller annen grunn ikke tør å dele med partneren. Kanskje er du litt nysgjerrig på rollespill? Eller fantaserer om en skikkelig spanking? Du er ikke alene om å føle det slik, og sannsynligheten for at partneren din også bærer på lignende fantasier er større enn du tror. 1 av 4 som har svart på undersøkelsen til Norstat ønsker å teste sexhuske, tett etterfulgt av erotisk spill, kostymer og massasjeoljer med og uten smak. 

Frekke gaver til jul

Det er helt stuerent å eie en dildo/vibrator eller en penisring, men mange kvier seg for å ta steget videre inn i “en verden av sexleketøy”. Det er ingen grunn til å sitte på gjerdet og vente på at den andre skal starte samtalen! Her er noen frekke tips til julegaver som dere begge kommer til å elske:

Sexhuske:

Monter en solid krok i taket, og ta fart inn i det nye året. Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende og pirrende stillingene sammen! Når svigers kommer på besøk, kan dere jo bare si at det er der dere henger opp TRX-slyngene for treningen.

Erotiske kostymer:

Hvem har vært den uskikkelige i forholdet og trenger en overhaling? Rollespill kan være en gøy måte å få kontakt med en mer leken side av seksualiteten sin på. Det kan føre til en god latter og en deilig orgasme. Hvorfor ikke ta julevasken i denne? Og la han feie over deg etterpå...

Bondage baby:

Mange drømmer om en partner som tar kontroll. Sexleketøyene fra Fifty Shades- kolleksjonen er svært populære, og her er det mye spennende å velge mellom. Når stua er pyntet til jul, passer det fint å lage sitt eget "redroom".

Og til slutt...

Avslutt en god middag med en enda deiligere dessert– på partneren din! Et glidemiddel med smak piffer garantert opp oralsexen. Glidemiddelet er sukkerfritt, så her er det bare å forsyne seg grovt...

Flere forslag til erotiske julegaver finner du på Kondomeriet.no, eller ved å ta en titt på årets julekampanje.

Kilde: Innsiktsundersøkelse 2016 og kundeundersøkelse 2017, begge utført av Norstat.